Nieuwe hotelformule gelanceerd

13 februari 2015
Nieuwe hotelformule gelanceerd

Jaz in the City is een hotelformule die inspireert en improviseert. Gestyled naar de unieke sfeer van een stad met een grote culturele en muzikale
diversiteit, biedt Jaz in the City haar gasten een authentieke metropoolbeleving. Amsterdam verdient de primeur.

*Naast de Amsterdam Arena*
In september opent het eerste bruisende Jaz in the City, direct gelegen naast Ziggo Dome en op hoekschop-afstand van de Amsterdam Arena. De decoraties in het hotel, de 247 kamers en 11 suites, vormen de grootste kunstgalerie van Amsterdam. Door de wisselende exposities gaan de gasten op in een kleurrijke wereld, terwijl achter de zwart-wit toetsen van de bar pianovirtuozen met een besmettelijk enthousiasme hun muzikale mozaïeken componeren. Jaz in the City richt zich op wereldontdekkers die openstaan voor nieuwe invloeden, kiene zakenreizigers die betaalbare inspiratie willen opdoen, foodies op zoek naar een ongekende gastronomische ervaring, weekendtoeristen met een culturele of sportieve missie en gasten die het nuttige met het buitengewoon aangename willen combineren. Voor meer informatie: "www.jaz-hotel.com":http://www.jaz-hotel.com

*Jaz in the City: Creatieve ambiance met een hoog serviceniveau*
Het is kristalhelder waarom Steigenberger Hotel Group heeft besloten om haar eerste Jaz in the City juist in Amsterdam te openen. Dit gelikte hotelconcept weerspiegelt het rijke en inspirerende culturele leven van Amsterdam en brengt artiesten, kunstenaars en hun werk samen in het hotel. De inrichting combineert lifestyle met de nieuwste technologie. De service is van een hoog internationaal niveau. De moderne vergaderfaciliteiten en een volledig uitgeruste Spa zijn vanzelfsprekend. Door de ligging naast Ziggo Dome en de Amsterdam Arena biedt Jaz in de City comfortabele toegang tot grote evenementen en is uitstekend te bereiken. Een grote parkeergarage is aanwezig en de metro brengt de gasten binnen tien minuten naar het centrum.

*Creatieve sfeer*
"De nieuwe hotelformule is volledig van deze tijd en past goed bij een bruisende metropool als Amsterdam,” aldus Puneet Chhatwal , CEO van Steigenberger Hotel Group. “Onze gasten gaan verrast worden door de creatieve sfeer en het hoge serviceniveau van Jaz in the City."

*Over Steigenberger Hotels AG*
Steigenberger Hotels AG is één van de meest toonaangevende hotel- en recreatiebedrijven in Europa. Het bedrijf, gevestigd in Frankfurt am Main, is met 81 hotels vertegenwoordigd in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België en Egypte. Onder de overkoepelende naam Steigenberger Hotel Group vallen zowel Steigenberger Hotels en Resorts (48 individuele First Class- en Deluxe-Hotels) als InterCityHotel (37 middenklasse hotels, direct gelegen aan verkeersknooppunten zoals treinstations en luchthavens). Voor meer informatie zie www.steigenbergerhotelgroup.com.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws