Nieuwe kamers voor hotel Erve Hulsbeek

27 september 2012
Nieuwe kamers voor hotel Erve Hulsbeek

Het Oldenzaalse hotel Erve Hulsbeek is uitgebreid met een nieuwe accommodatie. Hierin huizen 15 luxe hotelkamers van viersterrenniveau. De kamers zijn toegevoegd aan de bestaande verblijven met twee sterren.
De nieuwe kamers sluiten goed aan bij het al vernieuwde hotelrestaurant.

*Kroon*
Voor het eigenaarsechtpaar Sonja en Piet Heuvelmans betekent de realisering van de nieuwe hotelaccommodatie de voorlopige kroon op het werk van ruim tien jaar investeren en innoveren.



*Upgrading*
Het nieuwe hotel is tegen de bestaande tweesterrenhotelvoorziening aangebouwd. Omdat deze hotelfunctie met 14 kamers en 43 bedden de afgelopen jaren geen gelijke tred had gehouden met de upgrading van Erve Hulsbeek, besloten Sonja en Piet Heuvelmans een compleet nieuwe hotelaccommodatie aan te bouwen.

*Vraag*
"De hotelfunctie was wel geschikt voor familieweekenden, sportclubs of groepen die bij ons een meerdaagse training of heisessie hadden, maar voldeed niet meer aan de eisen van de toeristische en zakelijke markt. We merkten ook dat mensen steeds vaker voor een bruiloft of een ander feest alles op één locatie willen, dus inclusief overnachting in dezelfde stijl en ambiance. Aan die vraag kunnen we nu voldoen."



*Bruidssuite*
Pronkstuk is een royale luxe suite van 52 m2 met tweepersoons ligbad, aparte douche en toilet, royale zithoek, tafel met stoelen, kinderkamer met twee losse bedden en een kleine sauna.



*Zakelijke gast*
De hoteliers mikken niet alleen op bruiloften met overnachting. Ook de zakelijke gast uit Oldenzaal en omgeving wordt er op zijn wenken bediend. Gasten, die voor een familie- of sportweekend wat goedkoper willen overnachten, kunnen altijd nog in het ‘oude’ hotel van Erve Hulsbeek terecht.

~Frank Lindner~

Overig nieuws