Nieuwe koers voor Lambermons

9 november 2012
Nieuwe koers voor Lambermons

Met ingang van 1 januari 2013 doen Michel Lambermon en zijn vrouw Petra afstand van Brasserie Lambermons in Haarlem. De leiding is in handen van Mylène Winkelman met Paul Feldbrugge als haar rechterhand.

*Stap terug te doen*
Huidig chef-kok Abel Pepping volgt Michel Lambermon op in de keuken. Voor het team Lambermon's, en vooral voor Michel en Petra Lambermon, waren de afgelopen jaren enerverend, uitdagend, leerzaam, boeiend maar ook erg intensief. Vanwege deze intensiviteit heeft het duo besloten deze zomer besloten om een stap terug te doen en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

*Tien suites*
Michel en Petra zullen betrokken blijven bij de exploitatie van de tien luxe suites boven restaurant Lambermons onder de naam Lambermons Suites. Lambermon: "Ik ben trots op wat wij met onze brigade de afgelopen vier jaar hebben neergezet. Een bijna top 100 notering in de restaurantgids Lekker en 14 punten in de GaultMillau.

*Uitdaging*
Winkelman en Feldbrugge staan samen met chef-kok Pepping voor een uitdaging. "Lambermons is meer dan een begrip in Haarlem en niet alleen vanwege de gastronomie. Voor ons is het een uitdaging om deze reputatie voort te zetten en het in de toekomst verder uit te bouwen. Michel en Petra hebben ons geïnspireerd met hun enorme drive", aldus Winkelman. "We gaan door op de ingeslagen weg. Met nog meer oog voor detail en met de juiste aandacht voor de gast willen we het onderscheid in het culinaire landschap gaan maken."

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws