Nieuwe koers voor Lambermons

9 november 2012 |
Nieuwe koers voor Lambermons

Met ingang van 1 januari 2013 doen Michel Lambermon en zijn vrouw Petra afstand van Brasserie Lambermons in Haarlem. De leiding is in handen van Mylène Winkelman met Paul Feldbrugge als haar rechterhand.

Stap terug te doen
Huidig chef-kok Abel Pepping volgt Michel Lambermon op in de keuken. Voor het team Lambermon's, en vooral voor Michel en Petra Lambermon, waren de afgelopen jaren enerverend, uitdagend, leerzaam, boeiend maar ook erg intensief. Vanwege deze intensiviteit heeft het duo besloten deze zomer besloten om een stap terug te doen en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Tien suites
Michel en Petra zullen betrokken blijven bij de exploitatie van de tien luxe suites boven restaurant Lambermons onder de naam Lambermons Suites. Lambermon: "Ik ben trots op wat wij met onze brigade de afgelopen vier jaar hebben neergezet. Een bijna top 100 notering in de restaurantgids Lekker en 14 punten in de GaultMillau.

Uitdaging
Winkelman en Feldbrugge staan samen met chef-kok Pepping voor een uitdaging. "Lambermons is meer dan een begrip in Haarlem en niet alleen vanwege de gastronomie. Voor ons is het een uitdaging om deze reputatie voort te zetten en het in de toekomst verder uit te bouwen. Michel en Petra hebben ons geïnspireerd met hun enorme drive", aldus Winkelman. "We gaan door op de ingeslagen weg. Met nog meer oog voor detail en met de juiste aandacht voor de gast willen we het onderscheid in het culinaire landschap gaan maken."

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 3

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 3 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Het laatste deel volgt over enkele dagen. Je team, was dat groot? ...

Columns
Column: Inzicht in gastvrijheidspsychologie gewenst

Triest nieuws, maar we zullen nog een lange periode moeten dealen met het coronavirus. Alhoewel veel hotels in Nederland deze zomer hebben geprofiteerd van de binnenlandse vakanties gaan we een twijfelachtige herfst en winter tegemoet. Ik ben bang dat een deel van uw gasten een psychologisch ‘ ...

Hotelketens
Hotel Merici Sittard wordt toegevoegd aan Accor hotelmerk MGallery

Hotel Merici Sittard van Black Label Hotels wordt per 1 april 2021 onderdeel van Accor’s MGallery Hotel Collection. Het viersterrenhotel is gevestigd in het voormalige klooster van de zusters Ursulinen aan de Oude Markt in het centrum van Sittard. De franchise partner is de huidige operator, B ...

Toerisme Airbnb
Dit zijn de meest gastvrije plekken in Nederland

Staycations zorgen voor een nieuwe trend. Nederlanders zoeken vaker landelijke gebieden op, waarbij met name Airbnb-gasten in minder bezochte provincies gastvrij ontvangen zijn door hosts. In verband met COVID-19 zijn Nederlanders gevraagd deze herfstvakantie dichtbij huis te blijven. Airbnb spoort ...

Hotelbouwplannen Opening
Boutique hotel WSHS opent in 2021

Iets stilletjes tot leven laten komen. Iets dat er al lang was, maar ineens van zich laat horen. Het is de metamorfose van het oude Weeshuis (1599) in Gouda naar Boutique hotel WSHS; nu nog volop in de steigers, straks een stijlvol toevluchtsoord met internationale allure. Met veel liefde is het mon ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Rechter oordeelt: horeca blijft dicht

De horeca blijft voorlopig dicht. Zo oordeelde de rechter vanmiddag in de rechtbank in Den Haag. Een aantal horecaondernemers had een kort geding tegen de Staat aangespannen met als inzet dat de horeca weer de deuren mocht openen. De rechter ging daar niet in mee. Over twee weken volgt de motivering ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: