Nieuwe ma�tre bij Restaurant Vermeer

21 augustus 2013 |

Maître Niek Beute verlaat na acht jaar Restaurant Vermeer in Amsterdam om zijn passie voor vinologie in een eigen bedrijf voort te zetten. Erwin Essing neemt als huidige
assistent restaurantmanager het stokje over.

Vol overgave
Opvolger Essing is geen onbekende voor Restaurant Vermeer. Als leerling-gastheer begon Erwin in 1996 zijn loopbaan bij Vermeer, gevolgd door een aanstelling als Chef de Rang. Nadat hij korte tijd zijn geluk elders ging beproeven, keerde hij in 2004 terug in deze rol. Sinds 2008 draagt hij als assistent restaurantmanager vertrouwd gastheerschap uit en gaat dat in zijn nieuwe rol als maître met toewijding en persoonlijkheid voortzetten. “Ik ben zeer verheugd deze positie over te nemen en ga vol overgave de uitdaging aan om onze gasten de eigentijdse wereld van Vermeer te laten beleven”, aldus Essing.

Bijzondere bijdrage
In de afgelopen jaren heeft de vertrekkende Beute een bijzondere bijdrage geleverd aan het versterken van de marktpositie van Restaurant Vermeer, dat onderdeel is van NH Hoteles. Als maître leidde hij de bedieningsbrigade van het sfeervolle restaurant. Hij liet gasten genieten van verfijnde culinaire gerechten van de hand van chef-kok Christopher Naylor en zijn team. Eerder in zijn carrière vervulde Beute de rol van sommelier en gedreven door de passie voor vinologie wil hij zich nu gaan richten op zijn startende bedrijf VinoNiek.

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitmaken van het derde st ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Columns
Column Ewout Hoogendoorn: Het nut van data is nul

‘72 procent van de grotere ondernemingen is er nog niet in geslaagd om een datagedreven cultuur te creëren. Dat getal zal onder MKB-bedrijven nog veel hoger uitvallen’. Veel bedrijven investeren erin, maar zijn dus niet niet in staat een cultuurverandering tot stand te brengen. Hoe ...

Opening Internationaal
Ruby Hotels: een derde hotel in Londen én uitbreiding in Wenen

Ruby Hotels heeft vertrouwen in de toekomst. Ondanks de huidige uitdagende tijd waarin ook deze hotelgroep hard geraakt wordt door de gevolgen van Covid-19, wordt er nog steeds uitgebreid. Zowel in het openen van nieuwe hotels als in het uitbreiden van bestaande. Meet Ruby Zoe! Na de succesvol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: