Nieuwe naam en brasserie Hilton Antwerpen

28 augustus 2014
Nieuwe naam en brasserie Hilton Antwerpen

Het Hilton hotel aan de Groenplaats in Antwerpen heeft een nieuwe naam: Hilton Antwerp Old Town. Bovendien opende onlangs hotelbrasserie Flo Antwerp haar deuren. De nieuwe naam bevestigt vooral de
ligging van het hotel in het hart van het historisch centrum van Antwerpen.

*Vernieuwingen*
Het hotel versterkt de positie door een aantal vernieuwingen die zowel toeristen als zakelijke reizigers en meeting bezoekers zullen aanspreken. Achter de markante ‘Grand Bazar’ façade van het hotel aan de Groenplaats hebben lobby en restaurant een metamorfose ondergaan en opende Brasserie Flo Antwerp haar deuren. "Een gastronomische haven aan het mooiste en bekendste plein van Antwerpen, waar we met traditionele brasseriegerechten in een eigentijdse omgeving een moderne twist geven aan de couleur locale", aldus General Manager Serge De Wandelaer van Hilton Antwerp Old Town.

*Brasserie Flo Antwerp*
Deze eerste locatie van de vermaarde Brasserie Flo in België is met zijn Frans-Belgische keuken een authentieke culinaire aanwinst voor de stad Antwerpen. De goed gevulde seafood bar trekt direct bij binnenkomst de aandacht. Op de kaart prijken verder gerechten met louter verse ingrediënten. Traditionele brasseriefavorieten krijgen hier een subtiele lokale eigenheid, die voor een verrassende gastronomische ervaring zorgen. Verschillende gerechten worden ter plekke bereid, wat volgens het hotel bijdraagt aan de culinaire beleving.

*Vernieuwde faciliteiten*
De nieuwe Brasserie Flo Bar in Hilton Antwerp Old Town heeft zicht op het plein en is de ideale plek om zakelijk of privé af te spreken. Ook de onlangs vernieuwde lobby is getransformeerd in een eigentijdse ontmoetingsplek voor een zakelijk gesprek, of om ontspannen te loungen na een drukke dag in het levendige Antwerpen. Met de iconische, zuilenvrije, Bell Epoque Ballroom, de grootste hotelbalzaal in België, en 13 kleinere meeting- en break-out rooms is Hilton Antwerp Old Town een eventlocatie voor velerlei toepassingen en incentive bijeenkomsten. Meeting en banqueting faciliteiten krijgen dit najaar nieuwe, up to date voorzieningen.

"*Meer lezen over Hilton? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=hilton&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws