Nieuwe onderhoudsarme douchegoten met kleur van Easy Drain

Auteur: Redactie
Branded Content 9 maart 2023
Nieuwe onderhoudsarme douchegoten met kleur van Easy Drain

Easy Drain is een begrip: slimme Hollandse douchegoten en -putten met een strak design. Door te kiezen voor Easy Drain kies je voor de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechniek. De nieuwste R-Line Clean Color douchegoot is nu leverbaar in zeven trendy kleuren en is voorzien van onze onderhoudsarme Dryphon® Techniek. Een must in de hotellerie!

Meer foto's onderaan bericht

Een hotel inrichten kost tijd en geld. Het is daarom van belang om tijdens de verbouwing snelle en stijlvolle oplossingen te hanteren. Hoe efficiënter de oplossing, hoe gunstiger dit is voor de voortgang. Vooral het inrichten van badkamers is een uitdaging. Gelukkig heeft Easy Drain een breed assortiment, zo is er altijd een oplossing die bij jouw hotel past. Het eigentijdse design en een goede prijs zorgen ervoor dat wij iedere vakman en eindgebruiker topkwaliteit kunnen bieden. De keuze op gebied van afmetingen, vormen en kleuren zijn eindeloos. Van doucheputten en -goten in verschillende stijlen tot technische installatieoplossingen. Zo is er altijd een drain die bij de gekozen hotelruimte past.

Trendy douchegoot: R-Line Clean Color

Maak je badkamer compleet met een luxe douchegoot. De nieuwste R-Line Clean Color is niet alleen functioneel, maar ook prachtig vormgegeven. Perfect voor in de hotellerie! De douchegoot heeft namelijk zeven trendy kleuren en is perfect te combineren met andere items in jouw badkamer.

Om een harmonieus gevoel in de badkamer te creëren, is de R-Line Clean Color in zeven verschillende kleuren uitgebracht. Zo is hij perfect te combineren met andere items in jouw badkamer. De douchegoot is verkrijgbaar in de kleuren: brushed stainless steel, matt black, matt white, brushed black chrome, brushed bronze, brushed brass en brushed red gold. De R-Line Clean Color is verkrijgbaar in standaardlengtes, namelijk 700 – 1200 mm. De R-Line Clean Color in geborsteld rvs kan zowel vrij in de vloer als tegen de wand geïnstalleerd worden (Wall-versie). Deze douchegoot heeft een subtiel afschot dat perfect in elke badkamervloer past.

Makkelijk schoon te maken douchegoot

Maak het de housekeeping gemakkelijk door gebruik te maken van de onderhoudsarme douchegoot met Dryphon® Techniek. Deze techniek is toepasbaar in zowel de R-Line Clean Color als de bekende Easy Drain Compact modellen. Zoals de Compact Clean, met meer afvoercapaciteit tot 60 liter per minuut. Dankzij de hoge doorstroomsnelheid kunnen vuil en haar zich niet hechten. Hierdoor wordt schoonmaken tot een minimum beperkt.

“Dryphon® maakt gebruik van een hightech siliconen membraan - in plaats van een waterslot - dat water razendsnel afvoert en odeur vermijdend is.”

Het runnen van een succesvol hotel of verblijf vergt onderhoud. Bij een standaard douchegoot kunnen zich vuilresten ophopen in de sifon. Bij de Easy Drain Dryphon® techniek wordt het standaard sifon vervangen door een droog sifon (Dryphon®). Dankzij de hoge snelheid waarmee het water door de sifon stroomt wordt vuil direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten. Hiermee wordt het onderhoud aanzienlijk beperkt. Dit betekent dat je minder tijd kwijt bent aan schoonmaken. Deze revolutionaire techniek biedt meer capaciteit, namelijk 60l per minuut en zorg ervoor dat er geen odeur naar boven komt.

Revolutionair sifon is ook toepasbaar in bestaande hotelbadkamers

De techniek van ons revolutionair sifon is verwerkt in nieuwe modellen douchegoten als de Compact Clean en R-Line Clean Color, maar ook beschikbaar als ombouwset voor bestaande Easy Drain douchegoten. Deze ombouwsets zijn van toepassing op de Compact modellen (uitgezonderd TAF), Multi en Aqua doucheputten met Multi Techniek. Heb je een van deze modellen al in jouw badkamer verwerkt, dan kan je bij ons een ombouwset bestellen. Voor meer informatie kan je contact opnemen via info@rmsanitair.nl.

Te zien op de Independent Hotel Show

Breng kleur in jouw badkamer met de R-Line Clean Color. Nu verkrijgbaar en te zien op de Independent Hotel Show van 14 tot en met 15 maart op stand C21!

Voor meer informatie: www.easydrain.nl, neem contact via info@rmsanitair.nl of bel 0570 610 071. Je kunt ook inspiratie opdoen via onze social media kanalen en wegdromen bij onze mooie afbeeldingen en projecten. Je vindt ons op LinkedIn, Instagram, Facebook en YouTube via @easydrainnl.

Overig nieuws