Nieuwe partner voor AF&BM

27 september 2012
Nieuwe partner voor AF&BM

ACS audiovisual solutions is de nieuwe Founding Partner van de Association of Food and Beverage Management (AF&BM). De AF&BM telt nu in totaal zeventien Founding Partners.

*Een goede match*
De samenwerking werd direct bekendgemaakt na afloop van de AF&BM themabijeenkomst die geheel in het teken stond van groenten. Naast het partnership is ACS tevens de vaste A.V. leverancier bij alle AF&BM bijeenkomsten en tijdens het gala, welke komend jaar georganiseerd zal worden bij Sofitel Legend Hotel The Grand in Amsterdam. "Er was snel sprake van een goede match tussen ACS en de AF&BM. Wij kijken beiden uit naar een samenwerking gericht op de lange termijn", aldus Richard Francke, voorzitter AF&BM.

*To The TOP*
Op 19 november staat de bijeenkomst in het teken van ‘To The TOP’ met als sprekers Topacteur Barry Atsma, Topsporter Mark Huizinga en Top(horeca)ondernemer Casper Reinders op de planning. Hoe bereik je de top? Wat zijn de valkuilen, hoe kom je tot succes en wat moet je zeker niet doen. Inspirerende verhalen van drie bijzondere mensen.

*AF&BM Breakfastclub*
Dinsdag 4 december organiseert de vereniging voor F&B eindverantwoordelijken de AF&BM Breakfastclub. Dit jaar aandacht voor Aziatische mogelijkheden op ontbijtgebied met sprekers Mariëlle Bordewijk (Food Designer en Azië kenner) en Mara Grimm (Culinair journalist en jurylid RTL Topchef). Dagvoorzitter is hoofdredacteur van Hospitality Management, Frank Lindner. Locatie van deze ochtendbijeenkomst; restaurant Nam Kee aan het Marie Heineken Plein in Amsterdam.

*Op de foto v.l.n.r*: Bertil van Veen (Sr. Vestigingsmanager ACS), Richard Francke (Voorzitter AF&BM), Michel Oud (Sales Manager ACS). Fotografie: Cynthia van Dijke


~Myrtille Vromans~

Overig nieuws