Nieuw salesteam voor Golden Tulip

24 januari 2014
Nieuw salesteam voor Golden Tulip

Golden Tulip Arnhem Doorwerth is het nieuwe jaar begonnen met een nieuw salesteam. Frits Taal is aangesteld als salesmanager en Nancy Boland start in de functie van banquet reservations
manager. Nieuw binnen het salesteam is de functie van sports reservations manager. Oury Shem-Tov gaat in deze salesfunctie onder andere aan de slag met de verkoop en organisatie van de vele trainingskampen die gedurende het hele jaar bij Golden Tulip Arnhem Doorwerth worden georganiseerd.

*Fris en enthousiast*
Frits Taal vervangt hiermee Margriet Vreman als sales manager en Nancy Boland volgt Ellen Jansen op als banquet reservations manager. Manager operations Mathijs Fleur over het nieuwe team: “Dit team is fris en enthousiast en heeft bovendien heel veel relevante ervaring in huis. Daarnaast is de nieuwe functie van sports reservations manager een goede aanvulling op ons sales team. Op deze manier is één persoon verantwoordelijk voor de vele voetbalteams en andere sporters die wij gedurende het jaar in ons hotel mogen ontvangen.”

*Op de foto: V.l.n.r. Frits Taal, Nancy Boland en Oury Shem-Tov*

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws