Nieuwste editie Hospitality Management

12 september 2013
Nieuwste editie Hospitality Management

"De nieuwste editie van Hospitality Management":http://www.hospitality-management.nl/bladen.html verschijnt één dezer dagen bij iedere hotelier. Hotelketen easyHotel gaat in een tijd waar ‘upgrading’ het toverwoord is terug naar de basis, zonder poespas en
overbodige luxe. Hotelrestaurant Bij Jef uit Texel gooit het juist over een andere boeg. Zij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om een Michelinster te bemachtigen.

*Hotelbedden*
Welk bed is het meest geschikt voor in uw hotel? Het bed moet comfortabel en hygiënisch genoeg zijn om in te slapen; qua verschoning en verplaatsing makkelijk voor het personeel maar ook robuust en duurzaam voor het hotelmanagement. In deze editie van Hospitality Management een focus op hotelbedden.

*Hotelier privé*
In iedere editie van Hospitality Management staat een andere hotelier centraal in hotelier privé. Dit keer wordt Anke Dortmans het hemd van het lijf gevraagd middels vragen uit de beroemde questionnaire van Marcel Proust.

*Columns*
Onze vaste columnisten delen in deze editie hun vakbekwaamheid met u. Sander Allegro onderzoekt hoe belangrijk het merk nog is en Hans van Spronsen buigt zich over generatie 0.0.

*Downloaden edities*
Alle edities van Hospitality Management staan online en kunt u "gratis downloaden.":http://www.hospitality-management.nl/bladen.html Wilt u inspiratie opdoen of een thema artikel uit een eerdere editie lezen? Of het laatste hotelnieuws in beeld terugkijken of een indruk van de nieuwste innovaties in de rubriek Kort Nieuws? Download gratis de edities. "Hospitality Management":http://www.hospitality-management.nl/bladen.html helpt u met nog beter ondernemen.

Overig nieuws