Nieuwste editie Hospitality Management

12 september 2013 |
Nieuwste editie Hospitality Management<

De nieuwste editie van Hospitality Management verschijnt één dezer dagen bij iedere hotelier. Hotelketen easyHotel gaat in een tijd waar ‘upgrading’ het toverwoord is terug naar de basis, zonder poespas en overbodige luxe. Hotelrestaurant Bij Jef uit Texel gooit het juist over een andere boeg. Zij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om een Michelinster te bemachtigen.

Hotelbedden
Welk bed is het meest geschikt voor in uw hotel? Het bed moet comfortabel en hygiënisch genoeg zijn om in te slapen; qua verschoning en verplaatsing makkelijk voor het personeel maar ook robuust en duurzaam voor het hotelmanagement. In deze editie van Hospitality Management een focus op hotelbedden.

Hotelier privé
In iedere editie van Hospitality Management staat een andere hotelier centraal in hotelier privé. Dit keer wordt Anke Dortmans het hemd van het lijf gevraagd middels vragen uit de beroemde questionnaire van Marcel Proust.

Columns
Onze vaste columnisten delen in deze editie hun vakbekwaamheid met u. Sander Allegro onderzoekt hoe belangrijk het merk nog is en Hans van Spronsen buigt zich over generatie 0.0.

Downloaden edities
Alle edities van Hospitality Management staan online en kunt u gratis downloaden. Wilt u inspiratie opdoen of een thema artikel uit een eerdere editie lezen? Of het laatste hotelnieuws in beeld terugkijken of een indruk van de nieuwste innovaties in de rubriek Kort Nieuws? Download gratis de edities. "Hospitality Management":http://www.hospitality-management.nl/bladen.html helpt u met nog beter ondernemen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden
In memoriam: Michel Geurts

Het droevige bericht van het overlijden van Michel Geurts (1944) heeft de Nederlandse hotellerie geschokt. De hotelier legde in 1982 in Zutphen de basis voor Inntel Hotels. In 1986 werd het tweede hotel geopend in Zaandam: Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Het hotel kent sinds de verbouwing in 2010 e...

Interview
Camille Oostwegel: "We gaan van beleving naar betekenis"

Jong, energiek en ambitieus, zo ontmoeten wij Camille Oostwegel onder het schip van de voormalige kerk waar sinds 2005 het Kruisherenhotel is gevestigd. Onderwerpen als herformuleren van de hotelfunctie, openstaan voor de nieuwe werkethiek van co-working, anticiperen op nieuwe verwachtingen van gast...

Hotelketens Internationaal
Scandic lanceert nieuw hotelmerk 

Scandic GO is een nieuw hotelmerk dat een speelser en slanker concept biedt binnen het groeiende economische hotelsegment. Met Scandic GO streeft het bedrijf naar een sterke aanwezigheid in de stad op alle Scandinavische markten. Scandic zal in eerste instantie vijf hotels lanceren onder het nieuwe ...

Interview Longread
Rick Claus: ''Er is te veel hotelaanbod''

In deze editie van Hospitality Management mogen we best weer eens verzuchten: Wat vliegt de tijd! Het is immers december. Zoals de oude Romeinen zeiden: Nullum est jam dictum, quod non sit dictum prius. (Niets kan gezegd worden dat al niet eerder gezegd is.) Waaronder: Tempus fugit. (De tijd snelt v...

Interview Longread
Twee bankiers over de 'herontdekking van de hotellerie'

Op de drempel van een nieuw decennium bespreken twee bankiers de staat van de hotellerie. Lianne Zondervan, Sector directeur Leisure van de ABN AMRO en Jos Klerx, Sectorspecialist Horeca & Recreatie van de Rabobank, blikken terug en kijken vooruit in een uitgebreid dubbelinterview. Dit interv...

Achtergronden
Hoe likable is jouw hotel?

We willen allemaal leuk gevonden worden. Niets menselijks is ons vreemd. Voor ondernemingen geldt hetzelfde. Sterker nog, als consumenten jouw bedrijf leuk vinden, betaalt zich dat altijd terug. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zet je dat in gang? En wat betekent dat voor je kernwaarden? Likability. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: