PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'

19 oktober 2012 |
PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'<

Nog tien dagen en dan begint het culinaire evenement Prikkel je Zintuigen. Schrijf u in en bezoek de beurs met persoonlijke aandacht waar u als hotelier recht op heeft.
Het evenement vindt plaats in het Levens Cooking & Baking Systems in Gilze van 29 t/m 31 oktober.

De organiserende bedrijven
De zintuigen horen, zien, ruiken, proeven en voelen, worden op scherp tijdens het culinaire evenement Prikkel je Zintuigen. U kunt inspiratie opdoen bij de organiserende bedrijven, Deli XL, Levens Cooking & Baking Systems en Mise en Place. Zij geven u de vakinformatie om uw hotel nog beter te laten draaien. Kom langs en ontvang de nieuwste trends op het gebied van keukenapparatuur en volg workshops over etiquette. "We presenteren drie proeftafels waarbij we de nadruk leggen op vlees, vis en wild en gevogelte. Dit past precies in het (wild)seizoen", aldus Simon de Ridder van Deli XL.

Openingstijden
Het Culinair Pretpark is geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Het ochtendprogramma begint om 9.30 uur tot 14.00 uur en het middagprogramma start om 12.30 uur tot 17.00 uur. Alle activiteiten staan in het teken om voor u als hotelier en uw chef-kok, de zintuigen te laten prikkelen. Op een bijzondere en onvergetelijke wijze. Schrijf u in voor het gratis evenement en kom langs. Dit wilt u niet missen.
Lees meer over het evenement in het "dossier van Prikkel je Zintuigen":http://www.hospitality-management.nl/dossier/prikkel-je-zintuigen/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanwege he...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: