Novotel Eindhoven opent vernieuwde vergaderzaal

7 juni 2016
Novotel Eindhoven opent vernieuwde vergaderzaal

Novotel Eindhoven opent een compleet vernieuwde en innovatieve vergaderzaal, genaamd ‘Brainport Park’. De boardroom is
voorzien van een nieuw, modern design met een hoog gehalte aan innovatieve ‘snufjes’. In de vergaderzaal zijn voorzieningen voor mobiele apparaten waaronder draadloos presenteren, gratis wifi en Homey van Athom, samengebracht tot één geheel. Door middel van Homey, een primeur op de vergadermarkt, kan men door middel van spraak diverse multimedia aansturen. Presenteren kan geheel draadloos via de WePresent Gateway.

*Het ontwerp*
In het ontwerp is rekening gehouden met de verschillende wensen van de gasten van Novotel Eindhoven. Speciaal gericht op vergaderen en brainstormsessies zijn er comfortabele en verstelbare designstoelen, een verstelbare boardroomtafel voor staand en zittend vergaderen en men kan, afhankelijk van de stemming die men wenst te creëren, onder andere de kleur van de verlichting aanpassen. Het eindresultaat is een frisse, ergonomische indeling van de ruimte, waarbij de vormgeving en het kleurenschema is gebaseerd op Eindhoven als licht- en innovatiestad.

*Nieuwe energie*
Ronald Slomp, general manager Novotel Eindhoven, is trots op deze innovaties: "De afgelopen periode hebben we heel hard gewerkt aan deze investering in ons hotel en de metamorfose geeft het team nieuwe energie. De stijl van de vergaderzaal past helemaal in een stad als Eindhoven. De vernieuwde ruimte is fris, open en innovatief met mooie lokale kleuraccenten waardoor er een optimale vergadersfeer ontstaat."

~Christel Tuin~


Overig nieuws