'OTA's, de kaas en het brood...'

8 januari 2014 |
'OTA's, de kaas en het brood...'<

Eerst was er de oerknal en toen de aarde afkoelde kwam het internet. Hoteliers en hotelbedrijven keken vervolgens toe hoe externe partijen veel van hun boekingen afsnoepten en hoge commissiegelden
vroegen. Is het zo? Of ligt de zaak genuanceerder? Hoe zit het met de OTA's en commissies? Wat mag wel en wat mag niet op het gebied van prijsafspraken? En hoe staat het met online reputatie en hotelreviews?

Antwoord gezocht!
Genoeg vragen en actuele kwesties die om antwoorden vragen. Die gaat Hospitality Management bieden. Kom op dinsdag 14 januari van 15.00 tot 15.30 uur naar de Hotel Lounge in Hal 1 tijdens Horecava 2014. Tijdens een rondetafelsessie geven onze experts antwoorden op prangende vragen.

Specialisten
De experts tijdens deze sessie zijn Arlette Gilbert (Bilderberg Hotels),Gabriella Esselbrugge (Domein topadviseur KHN, Hotel de Dames van de Jonge), Kim van den Wijngaard (Olery online reputatie management).

Dus alles weten over: 'OTA's, de kaas en het brood...' Bezoek dan onze sessie!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: