'Park Hotel Amsterdam beste zakenhotel'

10 juni 2009
'Park Hotel Amsterdam beste zakenhotel'

Het Park Hotel in Amsterdam heeft een Award in ontvangst mogen nemen van het zakenreisblad Business Destinations uit Engeland. In de uitgave van juni/juli heeft dit magazine de awards voor de beste zakenhotels uit de gehele wereld bekend gemaakt. Park Hotel Amsterdam was genomineerd en mag zich als gelukkige prijzen met het Award; 2009 Best Business Hotel, The Netherlands.

Business Destinations is een vooraanstaand internationaal zakenreisblad en wordt tweemaandelijks verstuurd aan ‘travel professionals’ zegt Bram van der Hoek, general manager van Park Hotel & MOMO Restaurant, Bar & Lounge in Amsterdam. Volgens Business Destinations hadden zij dit jaar erg veel reacties ontvangen van lezers en de zakelijke reisvakpers. Recentelijk hebben wij onze verbouwing van € 17
miljoen afgesloten en een award zoals deze wordt natuurlijk enorm gewaardeerd en stimuleert ons om verder te werken aan onze herpositioneringsdoelstellingen, aldus Van der Hoek.

Park Hotel is naar eigen zeggen het grootste boetiekhotel van Amsterdam en heeft in de afgelopen 24 maanden een ware transformatie ondergaan, waardoor het hotel is veranderd in een cosmopolitisch hotel. Het Park Hotel heeft zich inmiddels op de kaart gezet als een hotel dat uitermate geschikt is voor onder andere de zakelijke reiziger.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/park-hotel-amsterdam-beste-business-hotel-van-nederland/

Overig nieuws