Personeel verwarmt bedden bij Holiday Inn

22 januari 2010
Personeel verwarmt bedden bij Holiday Inn

Gasten van drie Holiday Inn-hotels in Groot-Brittannië hoeven niet meer in een onverwarmd bed te stappen. Een personeelslid van de hotelketen warmt het bed voor hen op door erin te gaan liggen, met het haar in een netje, en te vertrekken, voordat zij zich te ruste begeven.
De drie hotels, twee in Londen en een in Manchester, zijn op het idee gebracht door het koude weer dat Groot-Brittannië de afgelopen tijd teisterde. Ook wil Holiday Inn de bouw van nieuwe hotels vieren.

"De nieuwe bedverwarmers doen een beetje denken aan een reusachtige kruik in je bed", aldus een woordvoerster van de hotelketen. De bedverwarmer heeft een thermometer bij zich, zodat hij kan zien dat de gewenste temperatuur van 20 graden Celsius is bereikt. De zegsvrouw kon niet aangeven of de bedverwarmer zich eerst moet douchen, voordat hij de dienst verleent.

*Slaapdeskundige*
De Schotse slaapdeskundige Chris Idzikowski helpt Holiday Inn bij de uitvoering van het idee. "Er is genoeg wetenschappelijk bewijs dat de slaap komt bij het begin van de nacht, als de lichaamstemperatuur begint te dalen. Een warm bed - bij benadering 20 tot 24 graden Celsius - is een goede manier om dat proces op gang te brengen, terwijl een koud bed de slaap zou kunnen belemmeren", zegt de expert.

~Hospitality Management, Sanny Visser~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/personeel-verwarmt-bedden-bij-holiday-inn/

Overig nieuws