Postillion Hotel Dordrecht vernieuwd

17 september 2013
Postillion Hotel Dordrecht vernieuwd

Postillion Hotels heeft het hotel in Dordrecht grondig verbouwd. Met het Postillion ‘Meet Work Stay concept’ wil het hotel de zakenreiziger een totaalpakket bieden, met moderne voorzieningen voor werken, eten
en slapen. Op dit moment wordt nog gewerkt aan de hoofdentree en aan de uitbreiding van het hotel aan de achterzijde, in de vorm van een congresruimte. De nieuwe entree is begin oktober gereed. Het totale project wordt begin november afgerond.

*De voorzieningen*
De moderne voorzieningen die het hotel gaat aanbieden, bestaan uit zevenenzeventig gerestylede hotelkamers, vergaderzalen met een capaciteit tot zeshonderd personen, een business point, een zakelijk restaurant, een brasserie met terras en een fitnessruimte.

*Engineering en ontwerp*
Bessels Architekten & Ingenieurs uit Twello verzorgde de bouwkundige engineering en coördinatie. Het ontwerp is gerealiseerd in samenwerking met bureau retailLAB uit Breda, dat ook verantwoordelijk is voor het totale interieurontwerp. In slechts negen weken tijd is het hotel van binnen en van buiten geheel gemoderniseerd. Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met zes hotels verspreid over het land.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws