PRESSROOM Amsterdam wint drie World Luxury Restaurant Awards

19 juli 2019 | Thijs Jacobs

PRESSROOM Amsterdam, het restaurant van INK Hotel Amsterdam - MGallery, valt in de prijzen en wint maar liefst drie World Luxury Restaurant Awards. Het restaurant staat onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, vorig jaar door de vakjury van AF&BM benoemd tot 'F&B professional of the year 2018'.

De World Luxury Restaurant Awards onderscheiden elk jaar toonaangevende restaurants om hiermee de internationale competitie te versterken en de kwaliteit van het eten en de service in de high-end restaurantindustrie verder te laten groeien. De awards worden gekozen op basis van een juryrapport en publieksstemmen.

PRESSROOM Amsterdam sleepte de volgende awards in de wacht:

Best Luxury Interior Design Worldwide
Best Luxury Boutique Hotel Restaurant of Western Europe
Best Cocktail Menu of Europe

 

De derde World Luxury Restaurant Award is een bekroning op het werk van Head Bartender Mustafa Bodour. Eerder dit jaar creëerde hij een geheel nieuwe kaart waarbij hij zich liet inspireren door de roaring twenties.

Dit is niet de eerste keer dat INK Hotel Amsterdam en restaurant PRESSROOM in de prijzen vallen. De service, look & feel en kwaliteit werden eerder dit jaar al door meerdere awards onderscheiden. "Wij zijn enorm trots dat wij met het gehele team onze gasten dagelijks kunnen blijven verrassen met de service die wij bieden. Deze awards bekronen de inzet, energie en het enthousiasme van ons team. We zijn zeer vereerd met deze prachtige erkenning van het harde werk", aldus General Manager Jolanda Sadni Ziane.

Naast de World Luxury Restaurant Awards mocht INK Hotel Amsterdam eerder dit jaar de volgende awards in ontvangst nemen:

Tripadvisor - Certificate of Excellence (PRESSROOM Amsterdam)
Luxury Travel Guide Awards - Hotel of the Year - Europe
Travel & Hospitality Award - Luxury Hotel of the Year - The Netherlands
Tripadvisor Traveller's Choice Award 2019 - Top 25 Hotels in the Netherlands
Hotel of the Year Awards - Best Luxury 4-Star City Hotel Worldwide 2019

 

Het hotel en restaurant zijn daarnaast genomineerd voor meerdere awards die later dit jaar worden uitgereikt:

World Luxury Hotel Awards 2019 - Luxury Architecture Design Hotel
World Luxury Hotel Awards 2019 - Luxury Boutique Hotel
World Luxury Hotel Awards 2019 - Luxury Design Hotel
Best Hotel Bar Awards

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Achtergronden
TheaterHotel De Oranjerie start met Dinner Theater Shows

Velen hebben het theater al te lange tijd moeten missen, maar daar komt verandering in! De Oranjerie gaat vanaf 2 oktober elk weekend een Dinner Theater Show organiseren. In een intieme setting op de bühne van de theaterzaal zorgt De Oranjerie voor een uniek en avondvullend programma. Terwij...

Interview Longread
Interview Pieter Elbers (KLM): "De fase direct na het vaccin is cruciaal"

Captain of industry Pieter Elbers (CEO KLM) en éminence grise Roberto Payer (Waldorf Astoria en Hilton Amsterdam) strijden tegen de gevolgen van de coronacrisis. Midden in die crisis ontmoeten ze elkaar in Amsterdam. De luchtvaart en de hotellerie wordt hard geraakt door de wereldwijde pandem...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Internationaal Coronacrisis
Coronacrisis: 5 grootste hotelketens ter wereld verloren 25 miljard aan waarde

De uitbraak van het coronavirus heeft elke sector over de hele wereld getroffen, maar de hotelindustrie behoort tot de zwaarst getroffen sectoren. Hoewel de hotels verhoogde veiligheids- en hygiënemaatregelen hebben genomen, en voorzichtig zijn heropend voor het zomerse reisseizoen, kan het her...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: