Princess int cadeaubonnen van failliet V&D

26 februari 2016
Princess int cadeaubonnen van failliet V&D

De cadeaubonnen van het failliete V&D zijn niet langer waardeloos. Gedupeerden die een bon in hun bezit hebben, kunnen deze vanaf vandaag
verzilveren bij Princess Hotel Collection & Princess Traveller. "50 procent van de waarde van de voucher wordt vergoed bij een reservering in één van de Princess Hotels, zonder bovengrens", aldus operationeel directeur Tim Vissers. "Daarnaast verrassen wij iedere boeker ook nog eens met een fles wijn ter waarde van € 27,50 en een waardebon van € 15,00 voor een Princess Traveller small koffer ‘Limited Edition’, alleen te koop bij de Princess Hotels."

*Niets meer waard?*
Onlangs bleek dat er geen doorstart mogelijk is voor V&D. Het blijkt dat consumenten samen voor ongeveer 9,5 miljoen euro aan cadeaubonnen in huis hebben die in één klap niets meer waard zijn. Dat laatste is niet langer aan de orde nu Princess Hotel Collection de mogelijkheid biedt de V&D-cadeaubonnen opnieuw waarde te geven in de vorm van een tegoed voor hotelovernachtingen en/of aankoop van de Princess Traveller koffer.

Consumenten die gebruik willen maken van dit aanbod, kunnen terecht op de website "www.princessgiftcards.nl.":http://www.princessgiftcards.nl/

*Aad Ouborg*
Aad Ouborg, topondernemer en eigenaar van het merk Princess geeft aan blij te zijn met het gezamenlijke initiatief: "De V&D-klanten zijn al jaren van onschatbare waarde voor onze merken. Wij willen graag de voormalige V&D consument blij maken na alle vervelende berichtgeving", aldus Ouborg.

Overig nieuws