Princess vecht tegen eenzaamheid

12 februari 2016
Princess vecht tegen eenzaamheid

Princess Hotel Collection en het Nationaal Ouderenfonds slaan de handen ineen en komen samen in actie tegen eenzaamheid onder ouderen. Voor
iedere boeking die voor 30 april 2016 wordt gedaan via "www.princesshotelcollection.com/ouderenfonds,":http://www.princesshotelcollection.com/nl/ouderenfonds.html draagt de hotelketen €10,- bij aan de organisatie van de ‘Dag van de Ontmoeting’.

*Groot probleem*
Eenzaamheid onder ouderen is een probleem. Om daar wat tegen te doen, slaan het Nationaal Ouderenfonds en Princess Hotel Collection de handen ineen!

*Dag van de ontmoeting*
Tijdens de Dag van de Ontmoeting wordt in vier hotels van Princess Hotel Collection een diner georganiseerd voor ouderen. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds zorgt de hotelketen ervoor dat vele ouderen tijdens een fantastisch diner elkaar gaan ontmoeten. “Wij vinden het belangrijk dat er aandacht wordt gevraagd voor de situatie van ouderen. Bij Princess Hotel Collection willen wij graag deze vergeten groep in het zonnetje zetten”, aldus Tim Vissers, Director of Operations.

*Geweldige avond*
De eerste ‘Dag van de Ontmoeting’ heeft plaatsgevonden bij Princess Hotel Amersfoort op 22 december jl.. Het team van het hotel stond geheel vrijwillig klaar om een heerlijk diner te serveren aan de 40 gasten van het Nationaal Ouderenfonds. "Het was een geweldige avond! Erg prettig om te zien hoe onze gasten genoten", aldus Mirjam Reitsma, Operationeel Manager van Princess Hotel Amersfoort. "Voldoende reden om dit evenement ook dit jaar te organiseren."

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws