Pullman Eindhoven Cocagne opent spa

6 februari 2014
Pullman Eindhoven Cocagne opent spa

Pullman Eindhoven Cocagne heeft haar nieuwe Fit and Spa lounge geopend. Het concept bestaat uit twee sauna’s, een solarium, een fitnessruimte, een zwembad en een massagesalon. Bijzonder
is de nieuwe belevingsdouche die met lichteffecten, geuren, waterintensiteit en temperatuur exotische klimaten nabootst.

*Etienne Bouten*
Met de voltooiing van de Fit and Spa lounge staat het complete aanbod van het Eindhovense hotel in het teken van kunst, design en ontspanning. De Fit and Spa lounge is ontworpen door Etienne Bouten, die ook tekende voor het ontwerp van het restaurant van het hotel, Vestdijk 47. Boutens opdracht: een stilistische en moderne ruimte creëren die goed aansluit bij de contemporaine uitstraling van de rest van het hotel.

*Warme regenwouden*
De belevingsdouche werkt in op alle zintuigen met een combinatie van geur, kleur, muziek en water. Door de temperatuur en intensiteit van de waterstralen af te wisselen worden verfrissende tropische regenbuien nagebootst. De klimaatreproducties worden versterkt door de licht- en geluidseffecten die bij de verschillende doucheprogramma’s horen. Zo dompelen gasten zich onder in warme regenwouden of een verfrissende lentestorm.

*Grootse toekomstplannen*
Marieke Lamberts-Sicking, Directeur Pullman Eindhoven Cocagne, vindt het meest voorname voordeel van de Fit and Spa lounge dat haar gasten tot rust komen in het hotel. “Ontspanning is niet alleen prettig, maar draagt bijvoorbeeld ook bij aan effectief vergaderen of de sfeer tijdens een lang weekend met je partner of vrienden”, aldus een tevreden Lamberts-Sicking. De directeur heeft grootse toekomstplannen. Zo wil ze een vaste masseur aanstellen en is ze op zoek naar een trainer die kleinschalige work-outs en personal training komt geven. Ook werkt ze aan dag- en weekendarrangementen, gecombineerd met een gezonde lunch en diner.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws