Rem Bastiaens hotelmanager Des Indes

17 december 2012
Rem Bastiaens hotelmanager Des Indes

Rem Bastiaens wordt per januari 2013 de nieuwe hotelmanager van Hotel Des Indes in Den Haag. Bastiaens volgt "Pierre-Henri Bovsovers":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/gm-des-indes-naar-zwitseland-11422/ op die het W Verbier in Zwitserland gaat openen.

*Haagse parel*
Bastiaens vervult sinds september 2011 de positie van Director of Sales van het Sheraton Skyline Hotel in Londen.
“Hotel Des Indes heeft een fantastische reputatie voor kwaliteit; gastvrijheid die uniek is in Nederland en ver daarbuiten. Het is een grote eer om deel uit te maken van de legendarische geschiedenis van deze Haagse parel,” zegt Bastiaens. “Ik zie ernaar uit om met het huidige team te gaan samenwerken en de gasten van het hotel te mogen verwelkomen.”

*Loopbaan binnen Starwood*
Na een aantal sales functies binnen Nederlandse hotels, begon Bastiaens in 2004 als Account Manager bij het Le Meridien Sales Center in Londen. Na twee jaar kreeg hij een promotie naar Account Director and Transient Segment Lead voor de Starwood Hotels in Parijs. In januari 2008 verhuisde Bastiaens opnieuw naar Londen waar hij Global Account Director werd binnen de Starwood Sales Organization.

*Juiste persoon*
“Ik ben verheugd dat ik Rem mag toevoegen aan ons team. Met zijn reputatie en behaalde resultaten, heb ik er alle vertrouwen in dat hij de juiste persoon is om Hotel Des Indes verder te laten groeien en onze nummer 1 positie in de Haagse markt te versterken,” aldus Kurt Renold, Area Manager Starwood Hotels Nederland.

~Frank Lindner~

Overig nieuws