Twee Amsterdamse hotels op toplijst

19 februari 2013
Twee Amsterdamse hotels op toplijst

Het Renaissance Hotel in Amsterdam staat in de hitlijst van het prestigieuze blad Condé Nast Traveler. Het gaat om de Gold List, een belangrijke waardering in de hospitalitysector. En zij is niet de enige.

*Goudmijntje*
Het Renaissance Hotel wordt in de bewuste lijst genoemd als het beste hotel in Nederland. Lezers van het blad konden stemmen op hun favoriete logeeradres. Het Amsterdamse etablissement werd beoordeeld met een 88.3 op een schaal van 100. Volgens het Amerikaanse blad zijn de voornaamste peilers van het hotel het nabijgelegen Centraal Station en de Singelgracht. Ook het Scossa Restaurant krijgt een vernoeming, net als het gastvrije personeel en de behulpzame conciërge.

*Gekozen door experts*
Dit is niet het enige Nederlandse hotel wat door het blad genoemd wordt. Reisexperts van het tijdschrift stelden zelf ook een lijst samen, namelijk de Gold Standard. In de editie van 2013 wordt het Conservatorium Hotel in Amsterdam genoemd in de categorie Best Design Hotels. Condé Nast Traveler vindt dat het etablissement een juiste mix heeft van moderne architectuur en opvallende details.

~Marijn Brok~

Overig nieuws