Renovatie bij Novotel Maastricht af

12 maart 2013
Renovatie bij Novotel Maastricht af

Het Novotel Maastricht heeft haar begane grond na twee maanden renovatie geopend. Onlangs zijn de vernieuwde receptie, lobby, restaurant en de keuken weer in gebruik gegaan.

*Nieuwe energie*
Dewi Natrop, general manager Novotel Maastricht, is tevreden over het resultaat: “De afgelopen twee maanden heeft ons hele team heel hard gewerkt, en we zijn allemaal zeer trots op het eindresultaat. Deze grondige metamorfose geeft het hele team nieuwe energie. De vernieuwde ruimtes zijn fris, open en stijlvol en vol met mooie kleuraccenten waardoor een huiselijke sfeer ontstaat. Na de vernieuwing van ons zwembad in 2012, is Novotel Maastricht nu helemaal gemoderniseerd.”

*Comfortabel en effectief*
Een moderner design en eenvoudige stroomvoorzieningen voor mobiele apparaten zijn de voornaamste veranderingen op de begane grond. De inrichting is zowel comfortabel als effectief. Zo kunnen gasten kiezen om te relaxen op de bank of aan een tafel te zitten om te werken. De vormgeving en kleurenschema’s van de ruimtes zijn gebaseerd op het thema ‘Water’.

~Maud Vissers~

Overig nieuws