Renovatie Golden Tulip Keyser Breda voltooit

4 februari 2016
Renovatie Golden Tulip Keyser Breda voltooit

Golden Tulip Keyser Breda voltooit morgen een grootschalig renovatieproject. Maar liefst 57 van de 87 viersterren comfortkamers kregen
een totale make-over. De eigentijdse uitvoering is een mooie mix van creativiteit en functionaliteit, passend bij de wensen van de hedendaagse business- en leisure gasten. Met deze upgrade neemt het familiebedrijf een volgende stap in zijn moderniseringsplannen.

*No-nonsense luxe*
Eigenaren Joep en Bob Sweere zijn erg positief over het resultaat: "De inrichting van de nieuwe kamers sluit goed aan op het veelzijdige karakter van ons hotel. Het is een aangename combinatie van stijlvol, zakelijk en ontspannen huiselijk. Natuurlijke materialen en ingetogen kleuren gaan hand in hand met praktische, no-nonsense luxe. Zo heeft het merendeel van de kamers een inloopdouche in plaats van een bad. Alle suites zijn een klasse gestegen: naast andere extra's zijn ze voorzien van een flatscreen-tv in de badkamer en een apart toilet."



*Meegaan met de tijd*
"Golden Tulip Keyser Breda is gevestigd op een unieke locatie", aldus Joep Sweere. "We bevinden ons in het hart van een historisch en bruisend stadscentrum, dat bovendien centraal ligt in de Benelux. Ook zakelijk gezien zitten we dus op een strategisch punt. Daarbij is Breda volop in ontwikkeling. Prestigieuze projecten, zoals de bouw van het nieuwe centraal station met kantoren, winkels en woningen, alsmede de multifunctionele evenementenzone Breepark, bieden legio nieuwe kansen voor business, leisure en pleasure. Dit, in combinatie met onze uitgebreide zakelijke- en vrijetijdsfaciliteiten, maakt ons hotel tot een interessant onderkomen voor zowel zakelijke,- als privégasten. Wij bieden hen een totaalbeleving. Door mee te gaan met de tijd en in te blijven spelen op ontwikkelingen in de markt, willen wij nu en in de toekomst een sterke aantrekkingskracht op hen blijven uitoefenen."

*Restyling multifunctionele zalen*
"Aansluitend op dit renovatieproject starten wij met de restyling van vijf van onze negen zalen", vervolgt Joep Sweere. "Deze zalen bieden onderdak aan ieder soort bedrijfsmatige,- of privéactiviteit, waaronder culinaire workshops. Ten slotte worden de toiletgroepen in de lobby ook vervangen."

~Christel Tuin~

Overig nieuws