Robert Kranenborg verzorgt vanaf september lessen bij de Horeca Academie

25 mei 2018 | David Bakker
Robert Kranenborg verzorgt vanaf september lessen bij de Horeca Academie<

Voor de expert opleiding SVH Vinoloog die in september óók bij de Horeca Academie in Den Haag van start gaat, worden topdocenten ingevlogen. SVH meester kok Robert Kranenborg verzorgt de gastronomische lessen. De Horeca Academie in Den Haag biedt deze expert opleiding van één jaar in samenwerking met WTOL Academy | Wijntraining Online.

Door getalenteerde chef-koks en sommeliers uit de praktijk uit te nodigen om les te geven, sluit de opleiding van WTOL Academy naadloos aan bij de lesmethode van de Horeca Academie. Niet leren uit een boekje, maar leren door te doen en door al je zintuigen te gebruiken.

Praktijkgericht

Horeca Academie directeur Antoine Defesche; “Wij bieden praktijkgerichte mbo opleidingen en trainingen speciaal ontwikkeld voor én door horeca professionals. Wijn is een belangrijk onderdeel binnen de horeca branche. We zijn daarom blij dat we naast SVH wijn 2 (Basis) en SVH wijn 3 (gevorderd) nu ook in samenwerking met WTOL Academy | Wijntraining Online de SVH Vinologen opleiding kunnen aanbieden”

WTOL Academy | Wijntraining Online directeur Ruud Weterings: “Onze flexibele en praktijkgerichte opleidingen zijn in de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Zowel vanuit de wijnbranche, horeca opleiders, hotelketens en ook de vele wijnliefhebbers, is de behoefte ontstaan aan een vervolg in de vorm van een SVH Vinologen opleiding in de regio. Een Vinologen opleiding met aansprekende praktijk docenten. Een digitale leeromgeving. Een Vinologen opleiding met praktijkgerichte opdrachten”

De opleiding SVH Wijn 4 Vinoloog, is een wijnopleiding voor horeca professionals maar ook voor mensen die als hobbyist een serieuze wijnopleiding willen volgen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: vijf keer raak

“De hotelindustrie verliest de controle over haar eigen kamervoorraad.” Dat was een van de belangrijkste – wat apocalyptisch aandoende - voorspellingen in de white paper van de International Hotel Association over de toekomst van de hotelsector. Het in 1996 gepubliceerde rapport me...

Economie Achtergronden
Stevige groei meetings- en eventsbranche verwacht in 2019

Een decennium na de wereldwijde economische recessie van 2008, is de meetings- en eventsbranche teruggeveerd. Voor het vierde achtereenvolgende jaar laat de sector een consistente groei van uitgaven en bezoekers zien. Deze gestage en stabiele groei is de nieuwe norm binnen de meetings- en eventsbran...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Hotel Achtergronden
Preston Palace heeft een eigen 'geluksmakelaar'

Ze is efficiënt, attent, ervaren, vriendelijk en ze weet álles over trouwen. Dat is Wendy, de Weddingplanner van Preston Palace. Ze doet alles voor de mooiste dag van haar gasten en werkt exclusief voor dit all-inclusive hotel. En dat doet ze goed. Geluksmakelaar "Ik geniet er...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: