Roberto Payer-editie Hospitality Management vaart nieuwe koers

Auteur: Redactie
8 juni 2020
Roberto Payer-editie Hospitality Management vaart nieuwe koers

De speciale Roberto Payer-editie die Hospitality Management in september uitgeeft, krijgt een nieuwe redactionele koers. Vanwege de coronacrisis zijn eerder bepaalde onderwerpen en thema's te komen vervallen.

Vanochtend besprak Payer in het Waldorf Astoria de actualiteiten, thema's en uitdagingen binnen de hotellerie. Daaruit is een nieuwe koers ontstaan voor de speciale Roberto Payer-editie van Hospitality Management, die in september uitkomt. 

Thema's, onderwerpen, invalshoeken en ideeën zijn op papier gezet. Het startsein is gegeven en de redactie van Hospitality Management gaat keihard aan de slag om samen met Roberto Payer een fantastische editie te maken. 

Van F&B tot hygiëne en de gevolgen van de coronacrisis, u leest het, en nog veel meer, in de speciale Roberto Payer-editie in september in hét hotelvakblad van Nederland: Hospitality Management.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws