Roberto Payer interviewt Pieter Elbers

Auteur: David Bakker
5 augustus 2020
Roberto Payer interviewt Pieter Elbers

In het Waldorf Astoria in Amsterdam interviewde Roberto Payer afgelopen dinsdagmiddag de CEO van KLM, Pieter Elbers. Het uitgewerkte interview zal verschijnen in de september-editie van Hospitality Management, waarvan Roberto Payer de gasthoofdredacteur is.

In eerdere gesprekken over de invulling van ‘zijn’ Hospitality Management, gaf Payer aan graag Pieter Elbers te willen interviewen. Zowel KLM als Hilton vierde in 2019 het honderdjarig bestaan. In de afgelopen eeuw zijn beide bedrijven een grote speler geworden binnen het internationale toerisme en de zakelijke markt.

De hotellerie en de luchtvaart zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de hedendaagse problematiek als uitgangspunt keken Payer en Elbers in een uitgebreid gesprek naar de (nabije) toekomst. Een toekomst die visie vereist. Hoe die visie van de KLM eruit ziet, leest u in de september-editie van Hospitality Management.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws