Ruby start met nieuw project in Italië

Auteur: Redactie
Ruby start met nieuw project in Italië

De Ruby Group heeft zojuist het tweede project in Italië binnengehaald. In het hart van de Italiaanse hoofdstad Rome gaat Ruby, samen met ECE Work & Live als projectontwikkelaar en investeerder, een nieuw hotel realiseren met ongeveer 165 kamers. De opening van het nieuwe Ruby Hotel staat gepland voor 2025.

Ruby Hotels, onder leiding van oprichter en CEO Michael Struck, zet haar expansie in Zuid-Europa voort. Het nieuwe hotel wordt gebouwd in een voormalig kantoorgebouw met een historische gevel, nabij de Spaanse Trappen in het hart van Rome. Naast de 165 kamers krijgt het hotel een 24/7 bar met café en een dakterras met uitzicht op het stadscentrum van Rome.

"Binnen de hotelmarkt in Rome is betaalbare luxe een snel groeiend en onvoldoende bediend niche-segment. Met ons Lean Luxury-concept willen we aan deze specifieke vraag voldoen. Dit project past perfect en we zijn bijzonder blij om het samen met onze oude partner ECE te kunnen realiseren", zegt Catherine Hilt, Group Senior Manager Development bij Ruby.

"Ons eerste hotelproject in Italië combineert de belangrijkste doelstellingen van onze strategie in het hotelsegment; om onze internationale activiteiten uit te breiden en uit te strekken naar aantrekkelijke markten zoals Italië, om meer te investeren in de verbouwing van bestaand vastgoed en om ons primair te richten op hotels met een vrijetijds- en zakelijke focus", zegt Torsten Kuttig, Director Hotel Development bij ECE Work & Live. "We zijn dan ook zeer verheugd dat we een geschikt bestaand pand hebben gevonden in het hart van Rome, dat we samen met Ruby Hotels als onze partner kunnen ombouwen tot een modern hotel."

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws