Ruud Visser is nieuwe chef Hilton The Hague

22 juli 2015 |
Ruud Visser is nieuwe chef Hilton The Hague<

Ruud Visser is aangesteld als nieuwe executive chef van Hilton The Hague. Ruud Visser heeft de afgelopen 6 jaar gewerkt als
executive chef bij Koninklijk Theater Carré waar hij onder meer succesvol het traject heeft geleid in de transitie om het horecagedeelte geheel in eigen beheer te nemen.

Ambitieuze vakman
Sjoerd Sybesma, Hotel Manager Hilton The Hague over Visser: “Met Ruud halen wij een ambitieuze vakman binnen die het Food & Beverage concept een nieuwe impuls zal geven. Met zijn visie en ervaringen vanuit Koninklijk Theater Carré zal hij een originele invulling gaan geven aan onze meeting breaks.” Ruud zal zich direct gaan inzetten om zijn eigen visie te verwerken in het nieuwe concept van Restaurant Pearl, dat in het vierde kwartaal geïntroduceerd gaat worden. In totaal heeft Ruud meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Zo werkte hij in de periode van januari 2006 tot november 2008 als Senior Sous Chef bij Bilderberg Landgoed Lauwswolt, destijds bekroond met een Michelinster.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Awards Cocktails
Super Lyan beste hotelbar van Amsterdam

Super Lyan is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zevende keer uitgereikt door de Belvedere Best Hotel Bar Awards tijdens de jaarlijkse Hotelnacht. De prijs werd in ontvangst genomen door Bar Manager Dan Garnell, Director of F&B Jos van Hunen en hoteldirec...

Achtergronden Internationaal
Relais & Châteaux verwelkomt negen nieuwe leden

Negen nieuwe leden van over de hele wereld komen de familie Relais & Châteaux verrijken. Dankzij hun uitzonderlijke locaties, de charme van hun architectuur, hun unieke geschiedenis en het talent van hun chef-koks, openen deze huizen nieuwe vensters naar de wereld voor reizigers. Chatha...

Columns
Column Hans van Spronsen: OK Boomer

Wellicht heeft u het de afgelopen weken of maanden online voorbij zien komen, de nieuwe online grap die graag wordt verspreid door millennials en de generaties die daarop volgen; ‘OK Boomer’. Kort gezegd is het een grapje met een serieuze kern, de term werd zelfs al gebruikt in het parle...

Accor Internationaal
Accor opent 3000ste hotel in Europa

Accor opent haar 3.000ste hotel in Europa met de komst van twee ‘Mondrian’ hotels in Frankrijk. Met meer dan 340.000 kamers in 39 landen is Accor Europees markleider. De komst van Mondrian naar Europa, Accor’s 26e merk, onderstreept Accor’s ambitie in het premium en lifestyle...

Interview Longread
''In mijn hotel werken alleen 50-plussers''

Op een steenworp afstand van het beroemde Maastrichtse Vrijthof vind je Hotel Botticelli, een prachtig klassiek hotel in Venetiaanse sferen. De eigenaar Charles Steffens leidt ons rond in zijn hotel dat herinneringen oproept aan een roemrijk verleden, maar tegelijkertijd toekomstbestendig is, aangez...

Hotelbouwplannen Hilton
Hilton Royal Parc Soestduinen heropend na renovatie

Na 16 maanden waarin Hilton Royal Parc Soestduinen volledig gerenoveerd is, is het hotel er nu klaar voor om als DoubleTree by Hilton haar deuren te heropenen. Samen met de eigenaren, Netjes Beheer B.V., is er bewust voor gekozen om onder een ander Hilton-brand verder te gaan. Voortaan een Double...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: