Scandic Hotels meest toegankelijke keten

4 november 2015
Scandic Hotels meest toegankelijke keten

Scandic Hotels heeft de prijs voor 'beste accomodatie op het gebied van toegankeljkheid voor gasten met een handicap' gewonnen. De prijsuitreiking
vond deze week plaats tijdens de World Travel Market in Londen.

~Foto: Magnus Berglund met de prijs voor meest toegankelijke accomodatie ter wereld~

*Over de prijs*
De award wordt toekend aan een hotel of andere accomodatie-aanbieder die toegankelijk is voor iedereen en reizigers met fysieke of mentale beperkingen welkom heet. De winnaar heeft bovendien een voorbeeldfunctie voor de toeristische industrie.

*Inclusiviteit*
"Scandic Hotels krijgt de prijs voor haar top-down benadering van inclusiviteit. De keten integreert toegankelijkheid in alle delen van haar hotelbusiness. Scandic Hotels richt zich op een brede range van beperkingen. De jury is vooral onder de indruk van het leiderschap op dit gebied van de keten. Scandic Hotels heeft namelijk een e-learning cursus op dit gebied ontwikkeld en biedt deze gratis aan voor hun collega's in de toeristische sector", aldus Harold Goodwin, juryvoorzitter van de World Responsible Tourism Awards.

*Erkenning*
"Ik ben enorm blij dat we deze award hebben gewonnen. Het is het bewijs dat het harde werk wat wij doen om onze hotels voor iedereen toegankelijk te maken een verschil maakt en erkent wordt in de wereld", aldus Scandic's toegankelijkheidsdirecteur Magnus Berglund.

~Christel Tuin~



Overig nieuws