Schulten Hues en Eden Zutphen gaan samen

23 juni 2011 |
Schulten Hues en Eden Zutphen gaan samen<

Eden Hotel Zutphen en Restaurant ‘t Schulten Hues gaan samen verder. Zo wordt medio september onder andere het nieuwe foodconcept “Schulten Hues & Friends” gelanceerd in het Eden Hotel Zutphen. Met dit concept vestigt het hotel zich nog sterker als culinaire smaakmaker in de regio.

Handen ineen
Het plein het ’s Gravenhof in Zutphen is met recht het culinaire hart van deze plaats. De gastronomie en hotellerie rondom het plein slaan vanaf deze zomer de handen ineen. Onder leiding van Peter Gast en Jacqueline van Liere van ’t Schulten Hues zal het nieuwe concept, waar betaalbaar culinair genieten in centraal staat, van start gaan.

In de kelder
Het nieuwe restaurant bevindt zich in de schitterende, eeuwenoude kelder van Eden Hotel Zutphen aan het ‘s Gravenhof. De klassieke menukaart van ‘t Schulten Hues wordt aangevuld met speciale gerechten van gerenommeerde Nederlandse chefs. Het concept is erop gericht een breed publiek kennis te laten maken met culinaire hoogstandjes van Nederlandse bodem.

Op de foto: Eden Hotel Zutphen

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Booking.com Coronacrisis
Booking.com ontving een megabedrag van 61 miljoen euro vanuit de NOW-regeling

KLM is met afstand de grootste ontvanger van steun uit de NOW-regeling. De regeling voorziet in het dorbetalen van een deel van het loon door het rijk. De luchtvaartmaatschappij ontving in totaal 301 miljoen euro, zo bleek uit gegevens van het UWV. Binnen onze branche is Booking.com een zeer grote o...

Hotelbouwplannen Opening
Stayokay Maastricht heropent deuren na grondige renovatie

Vandaag heropent Stayokay Maastricht officieel de deuren na een complete renovatie. Het vernieuwde hostel biedt plaats aan gezinnen, individuele reizigers, groepen en zakelijke gasten. Daarnaast wil Stayokay met bar-restaurant The 5th een fijne hotspot aan de Maas bieden om te eten, drinken, relaxen...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Blog
Blog Gijs Hendrikx: opgedroogde tranen

En dan vermindert de sneltreinvaart en staan de voertuigen plots stokstijf stil. Corona heeft toegeslagen en dat heeft tot op de dag van vandaag een enorme impact op de totale horecabranche. We kenden in ons Theaterhotel in Venlo vóór het coronatijdperk alleen maar groei en dat stopt v...

Branded Content Coronacrisis
In jouw hotel voelen gasten en medewerkers zich veilig, toch?

Bij binnenkomst in een hotel bepaalt de gast of hij zich comfortabel en op zijn gemak voelt. Dat gaat allemaal vanzelf en is een gevoelskwestie. Natuurlijk speelt hierbij de receptioniste een belangrijke rol. Een glimlach, een luisterend oor, zakelijk maar toch vriendelijk, het helpt allemaal mee. ...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: