Slapen in YUP Cabins in Hasselt

15 juli 2015
Slapen in YUP Cabins in Hasselt

De hotelgroep Different Hotels gaat half juli in Hasselt (België) van start met het splinternieuwe YUP Hotel concept. Dit nieuwe anders-dan-anders
budget hotel bevindt zich aan de Thonissenlaan te Hasselt in het gebouw dat begin van het jaar nog het Ibis hotel was. De Grand Opening van YUP is op 7 september aanstaande.

*YUP staat voor Young Urban Professional*
Een YUP of yuppie was in de jaren ‘80 een jonge succesvolle werkende vrouw of man die hield van luxe en comfort. YUP omschrijft duidelijk het profiel van de gast voor het hotel; een moderne avonturier die op zoek is naar ontspanning en plezier. Die houdt van comfort, service en stijl van een boetiekhotel, maar die liever kiest voor een betaalbaar vernieuwend, modern en anders-dan-anders verblijf.



*YUP Hotel heeft 59 YUP Cabins*
Een heel slim ingerichte kamer van 12 m2, de YUP Cabin. Het draait allemaal om het bed, een cocoon, waar je een film kijkt, je e-mails checkt, meer te weten komt over YUP, in contact blijft met de wereld, en misschien ook wel slaapt.

*De YUP Cabin in het kort:*
• Een top kwaliteit cocoon bed
• Airconditioning
• Multifunctioneel lcd scherm om altijd in contact met jouw vrienden te blijven
• Gratis Wi-Fi
• Regenstorm douche, toilet, haardroger
• Grote ‘kijk eens vaker’ spiegel
• Yuppie douchegel die je laat blinken als goud

*YUP wordt de nieuwe Hasseltse hang-out plek*
Als YUP network je, eet je sushi of een banaan voor ontbijt of voor wanneer je maar wilt. Als YUP hou je van een goede koffie van je eigen muziek, en heb je goede gratis wifi nodig om in contact met de rest van de wereld te blijven.



Op het gelijkvloers van YUP Hotel kan dat allemaal. Drinken en eten kies je zelf uit de Grab & Go met originele anders-dan-anders snacks en maaltijden die je zelf kunt opwarmen of mee kunt nemen. Een goede koffie of een lekker glaasje wijn of een cocktail bestel je aan de balie.

*Muziek*
En wat voor muziek je erbij luistert, kun je zelf bepalen. Of je luistert naar de selectie gemaakt door Versuz, de Hasseltse dance club, of je draait een ‘plaatje’ zoals in de jaren ‘80, of je speelt zelf iets op de piano.

*Over Different Hotels*
YUP Hotel maakt deel uit van de van oorsprong Belgisch-Limburgse hotelgroep Different Hotels met totaal 10 hotels in Limburg en 1 hotel in Antwerpen; Ecu Hotel Genk (1993), Hotel Atlantis Genk (2004), Eurotel te Lanaken (2006), Carbon Hotel Genk (2008) en Eburon Hotel Tongeren (2008), Mardaga Hotel As (2010), M Hotel Genk (2012), Antwerp City Center Hotel (2012), De Barrier Houthalen (2013) en Terhills Hotel Maasmechelen (2015).

Overig nieuws