Smartphonekunst in Hotel Artemis

14 juni 2013
Smartphonekunst in Hotel Artemis

In de lobby van Dutch Design Hotel Artemis in Amsterdam was drie weken lang de expositie 'Generation Y?' te bezichtigen. De ingelijste smartphonekunst werd uiteindelijk verkocht voor
Make-A-Wish Nederland. De opbrengst was 1000 euro.

*Kunstplatform Anoniem Anno Nu*
Tijdens de expositie ‘Generation Y?’ was drie maanden lang smartphonekunst te zien. De kunst liet de visie de jonge Generatie Y zien zien. Online kunstplatform Anoniem Anno Nu startte een fotoproject waarbij foto’s zijn ingestuurd gemaakt met een smartphone-applicatie zoals Instagram of Hipstamatic. Bezoekers van hun Facebookpagina konden deze smartphonefoto’s ‘liken’ en de populairste 50 foto’s kregen een plekje op de fotowand in de lobby van het hotel. De smartphonefoto’s zijn per stuk verkocht, waarbij het gehele bedrag ten goede kwam aan Make-A-Wish Nederland.

*Make-A-Wish Nederland*
Babs de Leeuw, vrijwilliger van Make-A-Wish Nederland heeft op 30 mei de cheque ontvangen uit handen van de directeur van Dutch Design Hotel Artemis, Wynand de Graauw. Met dit bedrag kunnen de liefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte verwezenlijkt worden.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws