Spoedtest.nl en NH Hotel Group slaan handen ineen

Auteur: redactie
19 mei 2021
Spoedtest.nl en NH Hotel Group slaan handen ineen

Op 29 april 2021 opende NH Hotel Group haar eerste corona testlocatie in samenwerking met Spoedtest.nl. Men kan nu ook in hotel NH Schiphol Airport terecht voor een PCR-test met wereldwijd erkend reiscertificaat, sneltest en/of antistoffentest. De locatie nabij Schiphol is de eerste van een grootschalige samenwerking tussen NH Hotel Group en Spoedtest.nl.

In de aankomende periode kunnen hotelgasten zich tegen een gereduceerd tarief in de deelnemende locaties van NH Hotels, NH Collection en nhow hotels laten testen. Alle uitgekozen hotels zijn centraal gelegen. 

Hotelgasten kunnen getest worden

“De pilot-periode is erg succesvol verlopen en wij zijn erg blij met de samenwerking met Spoedtest.nl. We gaan daarom verder uitbreiden naar 16 centraal gelegen NH hotels verspreid door heel Nederland. Zo bieden we de mogelijkheid aan hotelgasten, bezoekers van vergaderingen en onze werknemers om zichzelf te laten testen”, aldus Walter Kok, Regional Director of Operations Nederland bij NH Hotel Group.

Spoedtest.nl opent met deze samenwerking haar 71ste locatie en bouwt verder aan haar ambitie om met 100 vestigingen landelijke dekking te krijgen, waardoor iedereen binnen twintig minuten bij een Spoedtest locatie kan zijn. CEO Rasmus Emmelkamp van Spoedtest.nl: "Alle gasten van de desbetreffende NH hotels kunnen gebruikmaken van de diensten die Spoedtest.nl aanbiedt. Spoedtest.nl faciliteert toegankelijke, betrouwbare en snelle coronatesten door gecertificeerde medewerkers volgens de standaarden van het RIVM en de Inspectie van Gezondheidszorg en Jeugd. De uitslag van een sneltest krijgt men binnen dertig minuten, de uitslag van een PCR-test al na enkele uren, inclusief een wereldwijd erkend reiscertificaat.”

Werknemers kosteloos testen

Arbodienst Medprevent is onlangs een samenwerking met Spoedtest.nl aangegaan om, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, sneltesten aan te bieden aan werkgevers om werknemers met symptomen te kunnen testen. Door deze regeling kunnen alle werknemers van NH Hotel Group zich kosteloos (preventief) laten testen.

Veilig grote congressen mogelijk maken

Gezien de huidige ‘testen-voor-toegang’ pilots, verwachten beide partijen dat evenementen en congressen in de nabije toekomst weer mogelijk zullen zijn, maar dan wel op vertoon van een negatieve corona sneltest. Walter Kok: “Doordat wij het testen op locatie aanbieden, geven wij onze gasten die deelnemen aan vergaderingen, congressen en andere evenementen in onze hotels een gemakkelijke en veilige oplossing.”

De volgende hotels zijn officiële Spoedtest.nl locaties: NH Amsterdam Centre, NH Amsterdam Museum Quarter, NH Amsterdam Zuid, NH Atlantic Den Haag, NH Bussum Jan Tabak, NH Capelle, NH Collection Amsterdam Barbizon Palace, NH Collection Amsterdam Flower Market, NH Den Haag, NH Eindhoven Conference Centre Koningshof, NH Naarden, NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst, NH Veluwe Sparrenhorst, NH Waalwijk, NH Zoetermeer en nhow Amsterdam RAI.

Aan het begin van de pandemie heeft NH Hotel Group een aantal aanpassingen gemaakt in de operationele processen in de hotels om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers wereldwijd te waarborgen. Onder deze maatregelen in het zogenoemde ‘Feel Safe at NH’ keurmerk vallen onder andere de digitalisering van hotel services, de aanpassing van desinfectieprocessen, het implementeren van sociale afstandsnormen en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Veiligheid staat dus te allen tijde voorop tijdens een mini-vakantie in een NH hotel, zonder in te leveren op de services en gastvrijheid. 

Op de foto: Rasmus Emmelkamp van Spoedtest.nl (links) en Walter Kok van NH Hotel Group bij NH Schiphol Airport.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws