SS Rotterdam kiest stagiair van het jaar

25 november 2013
SS Rotterdam kiest stagiair van het jaar

Op het ss Rotterdam werden drie uitblinkende stagiaires van het stoomschip in het zonnetje gezet tijdens de uitreiking van de Gouden Wereld Stage Ster. Jasper Verhagen
ging er als winnaar vandoor met de Ster.

*De genomineerden*
Uit ruim 240 stagiaires zijn drie genomineerden gekozen. De genomineerden hebben stage gelopen aan boord in de periode 2012/2013 en zijn gekozen vanwege hun opvallende collegialiteit, professionele houding en hun onuitputtende inzet. Genomineerd waren Demi Kouwen, stagiaire afdeling Facility Service, Jasper Verhagen, stagiair Kok, Club Room en Sanne van Kessel, stagiaire afdeling Operations, Catering & Events.

*De jury*
De genomineerden presenteerden zich op een unieke wijze aan de vakjury bestaande uit Korrie Louwes, (Wethouder van Arbeidsmarkt, Hoger Onderwijs, Innovatie en Participatie van de gemeente Rotterdam), Peter Post, (Accountmanager, Zadkine), Inge Rosenthal, (Projectmanager Bestuur, Strategie en Communicatie, Albeda College) en Overste Aben (Commandant, Van Ghentkazerne). Na een juryberaad mocht Wethouder Louwes, Jasper Verhagen als eerste feliciteren. Jasper (17 jaar) heeft zijn tweejarige opleiding tot Kok (niveau 2) versneld afgerond en is daarna gestart met een niveau 3 opleiding.

*Gouden Wereld Stage Ster*
De Gouden Wereld Stage Ster is in 2011 in het leven geroepen omdat het ss Rotterdam haar waardering wil tonen aan studenten die bovengemiddeld presteren tijdens hun stage op het schip.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws