Nieuwe Starwood hotels in Europa en Afrika

9 september 2014
Nieuwe Starwood hotels in Europa en Afrika

Starwood opent een aantal onderscheidende hotels in Europa en Afrika. In Turkije opent het Sheraton Adana, in Duitsland Element
Frankfurt en op Mauritius het Westin Turtle Bay. Het hotel in Turkije is het tiende hotel van Starwoord Hotels & Resorts Worldwide, Inc. De Turkse architectuur- en designspecialisten ?ki Design Mimarl?k en Metex Design zorgden voor de vormgeving van het hotel.

*Duitsland*
Het Element Frankfurt Airport hotel is het eerste Element-hotel buiten Noord-Amerika. Het hotel, een van de grond af ecologisch gebouw, is gelegen in Gateway Gardens, het nieuwe zakelijke district van Frankfurt naast de internationale luchthaven van Frankfurt.

*Mauritius*
Het resort Westin Turtle Bay & Spa op Mauritius, gelegen in weelderige tropische tuinen, is gesitueerd op een prachtige locatie aan het strand van de historische Turtle Bay van Balaclava, aan de noordwestkust van het eiland. Het Westin Turtle Bay Resort & Spa is het derde Starwood-hotel dat haar deuren opent op Mauritius, na het St. Regis Mauritius Resort en Le Méridien Ile Maurice, gelegen aan de baai van Pointe Aux Piments aan de noordwestkust.

~Christel Tuin~

Overig nieuws