Stenden werkt samen met University of Derby

29 oktober 2015
Stenden werkt samen met University of Derby

Stenden Hogeschool heeft een internationale samenwerking toegevoegd aan haar masterprogramma's door het tekenen van een samenwerkingscontract
met de University of Derby in Groot-Brittannië. Studenten kunnen nu afstuderen met zowel een Britse Master of Science graad als een Nederlandse Master of Arts (MA) graad in International Hospitality and Service Management of International Leisure & Tourism Studies.

~Foto: Craig Thompson, head of school van Stenden Hotel Management School~

*Samenwerking*
Craig Thompson, head of school van Stenden Hotel Management School: "Al meer dan 20 jaar biedt Stenden Hogeschool masterprogramma's aan op het gebied van toerisme en hospitality. De samenwerking met deze vooruitstrevende universiteit op het gebied van hospitality is voor ons dan ook een mijlpaal. Ik ben ervan overtuigd dat studenten zullen profiteren van deze uitstekende programma's en dat deze opleidingen voor onderscheiding zullen zorgen op de competitieve arbeidsmarkt. De samenwerking heeft ook voordelen op andere gebieden; studenten- en docentenuitwisseling, gezamenlijke onderzoeksprojecten en een basis voor meer gezamenlijke studieprogramma’s in de toekomst."

*Mogelijkheden*
Het basisgedeelte van de masterprogramma’s biedt een basis met een internationale oriëntatie en wordt aangevuld met specialisatiemogelijkheden waaronder Evenementen Management, Ondernemerschap en Onderzoeksprojecten. De dubbele master biedt studenten naar eigen zeggen kansen op onderscheidende, leerzame ervaringen.

Overig nieuws