Strandhotel Zoomers aan Zee laat gasten overnachten in luxe strandhuisjes

Auteur: redactie
Ondernemen 21 mei 2024
Strandhotel Zoomers aan Zee laat gasten overnachten in luxe strandhuisjes

Strandhotel Zoomers aan Zee biedt zijn gasten de komende maanden de mogelijkheid om op het strand te overnachten. In juni worden namelijk zestien luxe strandhuisjes geplaatst.

Net als het strandhotel van Zoomers aan Zee, worden ook de strandhuisjes ingericht met de collectie van HK living. “We willen een omgeving creëren waar gasten zich direct thuis voelen. Elk element in onze strandhuisjes is zorgvuldig gekozen om bij te dragen aan een ontspannen ervaring”, vertelt Carina Bijl, eigenaar van Zoomers.

Het stijlvolle HKliving interieur zorgt voor een luxe uitstraling met de warmte van thuis. De huisjes hebben vier slaapplaatsen (twee volwassenen en twee kinderen) en een kinderbedje is extra bij te boeken. Kwaliteit en comfort vormen de basis; Auping-bedden garanderen een zalige nachtrust en de Keuco regendouche geven je een wellness gevoel.

Strandpaviljoen Zoomers

De strandhuisjes zijn vers van de pers en worden begin juni op het strand van Castricum (Bakkum) geplaatst. Het naastgelegen strandpaviljoen Zoomers aan Zee is afgelopen maart geopend en heeft een moderne Franse keuken met een Mediterraanse twist. “Onze missie is om gasten te laten proeven dat je aan het strand ook echt goed kunt eten”, aldus Bijl. "We maken gebruik van zoveel mogelijk streekproducten en geven elk gerecht een verrassende twist.”

De strandhuisjes zijn beschikbaar voor boekingen tot eind september 2024. Er komen twee rijen strandhuisjes. De huisjes met uitzicht op zee hebben een prachtig panorama over het strand. De huisjes in de luwte van de duinen bieden meer privacy.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws