Talent(en) van de toekomst bekend

12 juni 2012 |
Talent(en) van de toekomst bekend<

De winnaars die tijdens de Talent van de Toekomst wedstrijd streden om de Talent van de Toekomst Bokaal en de Gastvrijheidsprijs zijn bekend gemaakt.

Witte brigade
De winnaars van de Talent van de Toekomst Bokaal zijn Danny van Herk, Rob Bruggink en Niels van der Heijden van De Rooi Pannen Eindhoven, die met een krappe voorsprong op de tweede plaats, de bokaal overhandigd kregen door SVH Meesterkok Gerrit Greveling.

Zwarte brigade
De winnaars van de Gastvrijheidsprijs zijn Kristie Davidis en Christine Bos van ROC Leiden. De jury was onder de indruk van de creativiteit, innovatie en inzet van deze nieuwe generatie gastronomen.

In totaal deden zestien teams van verschillende culinaire vakopleidingen mee aan de competitie.

Bewondering
De winnaars kregen diverse prijzen en mogen een jaar lang de titel Talent van de Toekomst dragen. Ook de manier waarop de studenten zich staande wisten te houden in de hectische keuken was bewonderenswaardig.

Onderlinge strijd
Talent van de Toekomst is een initiatief van Koppert Cress en Miele, dat jonge gastronomische talenten in Nederland een platform biedt om met elkaar de strijd aan te gaan.

Jury
De jury, bestaande uit onder meer Onno Kokmeijer en Gerrit Greveling, beoordeelde de witte brigade op hun creativiteit, bereidingstechnieken en bereidingswijze van de gerechten, de cuisson, de smaak, de presentatie en de opmaak. De zwarte brigade, die dit jaar voor het eerst meedeed, werd beoordeeld op gastvrijheid, ontvangst, wijn-spijscombinatie en op het maken van een amuse cocktail.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: Martin Hendricks, Black Label Hotels

Martin Hendricks, een ‘Sittardenaar’ in hart en nieren, ging in 2018 zijn eigen weg, nadat hij brak met zijn zakenpartner Danny Keppels, met wie hij onder de vlag van Estate Management Group een aantal zeer aantrekkelijke hotel- en evenementenlocaties in de portefeuille had. Het gaat goe...

Tech Advertorial
''Doe je gast een aanbieding tijdens het openen van de hoteldeur''

Dolf Mulder, de onbetwiste slotenkoning van Nederland, steekt zijn nek uit. Waar zijn bedrijf Hotek Hospitality Group bij vrijwel iedere hotelier bekend is vanwege de kwalitatief hoogstaande hotelsloten, doet hij tegenwoordig meer. Veel meer... De vriendelijke innovator vertelt over de nieuwe mogeli...

Economie
QL Hotels & Restaurants overgenomen door EHM Group

Met ingang van het nieuwe jaar zal QL Hotels & Restaurants worden voortgezet als onafhankelijk onderdeel van EHM Group. Het samenwerkingsverband van exclusieve hotels en restaurants, actief in 9 Europese landen en met bijna 140 leden, komt per 1 januari 2020 onder leiding van Sander Allegro. ...

Personalia
Sander Allegro nieuwe algemeen directeur van QL Hotels

Sander Allegro, vaste columnist voor Hospitality Management, maakte zojuist via social media bekend dat hij per 1 januari 2020 aan de slag gaat als algemeen directeur van QL Hotels. Hieronder lees je de bekendmaking van Sander, die hij op Facebook plaatste: 'Per 1 januari 2020 ga ik aan de sl...

Achtergronden Internationaal
Virtuoso feliciteert awardwinnende topmanagers

Wereldwijd reisnetwerk Virtuoso feliciteert de vijf leden en adviseurs van het reisbureau die de EMEA netwerkprijzen voor innovatie, leiderschap en verkoopkracht hebben gewonnen. De Virtuoso EMEA Member Awards tonen leden die het kaliber van het talent binnen het netwerk illustreren. De winnaars wer...

Opening Internationaal
Louvre Hotels Group opent twee hotels in ‘Le Belaroïa’

Louvre Hotels Group zet zijn ontwikkelingsstrategie voort door uit te breiden op belangrijke locaties. Deze keer richten zij zich in Montpellier specifiek op Le Belaroïa, een complex van 9000 m2, ontworpen door de Franse architect Manuelle Gautrand. In dit complex worden voor het eerst in Frank...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: