TECE biedt nieuwe afvoer oplossingen voor gelijkvloers douchen

Auteur: Redactie
Branded Content 12 september 2023
TECE biedt nieuwe afvoer oplossingen voor gelijkvloers douchen

TECE biedt nieuwe afvoer oplossingen voor gelijkvloers douchen. Deze zijn eenvoudig te reinigen dus zorgen voor maximale hygiëne. Dit zijn de doucheprofielen in hippe metallische kleuren en zwart en nieuwe douchegoten met unieke roosters van gesatineerd glas. En qua ruimte overtreft TECE met het XL-doucheprofiel van 1600 mm. Zonder insnijdingen en voegen, het neusje van de zalm.

Nieuwe roosters van glas

Puristisch met highlights van tone on tone is de trend. Daarom introduceert TECE nieuwe roosters van gesatineerd glas voor haar assortiment douchegoten. Deze hebben dezelfde 'look & feel' als de glazen wc-bedieningsplaten TECEsquare, zodat deze zijn te combineren. Dankzij het zijdeglans ogen de roosters transparant en hebben een optisch diepte-effect. De nieuwe roosters zijn in het wit en zwart glas leverbaar in lengten van 700 tot 1500 mm. Het glas heeft een drager van roestvaststaal en heeft een testbelasting van 300 kg doorstaan volgens Load Class K3.

Veel keus in metallic tinten

Voor een design douche afvoer levert TECE doucheprofielen in diverse metallic tinten, tijdloos roestvaststaal en hip zwart. Deze zijn op elke breedte precies op maat te maken en creëren een chic hotelinterieur. In metallic kunt u de doucheprofielen met drie series wc-bedieningsplaten combineren. De series TECEloop, TECEnow en TECEsolid. De TECEsolid is tevens voorzien van een bijzonder reliëf en dankzij de robuuste constructie zeer geschikt voor (semi) openbare toiletruimten.

Maximale hygiëne

Het doucheprofiel is over de volle lengte van een helling voorzien. Dit zorgt voor een optimale waterafvoer en een effectief zelfreinigend effect. Voor inspectie en het reinigen van de afvoer kan het profieldeksel door middel van de push-functie makkelijk worden uitgenomen. Daardoor heeft men direct toegang tot de afvoer, zodat deze snel en eenvoudig is te reinigen. Het doucheprofiel behoeft slechts met een doek - en alleen aan de bovenzijde - schoongemaakt te worden. In tegenstelling tot een douchegoot waarbij het rooster eerst verwijderd moet worden, alvorens de douchegoot schoongemaakt kan worden. Bij een douchegoot duurt het reinigen iets langer en kost dus meer. In de praktijk blijkt ook, dat dit niet altijd even zorgvuldig geschiedt. Als laatste zorgen het geringe aantal onderdelen en de strakke vormgeving ervoor, van zowel de douchegoten als profielen, dat er sowieso geen spleten zijn waarin vuil zich kan ophopen. Dit zorgt voor meer hygiëne.

Kijk voor de collecties op: Douchegoten Update | TECE Spotlight

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws