The Grand en Radisson Blu Amsterdam op Insiders' Select list

28 juni 2012
The Grand en Radisson Blu Amsterdam op Insiders' Select list

Het Sofitel Legend The Grand Amsterdam en het Radisson Blu Hotel in Amsterdam worden dit jaar vernoemd op de Insiders' Select lijst van Expedia.

Op de lijst staan de 650 beste hotels wereldwijd volgens de bezoekers van de boekings- en reviewsite. De twee hotels zijn de enige uit Nederland op de toplijst. Uit België zijn vier hotels opgenomen, waaronder het Van Der Valk Hotel Brugge - Oostkamp.

*Felicitaties*
Olivier Pernoud, director market management van de Benelux mocht beide general managers van de hotels telefonisch feliciteren. Robert-Jan Woltering van The Grand en Paul Gadet van het Radisson Blu zijn erg verheugd met de vermelding.

*Vijf maal op rij*
Woltering zegt hierover: “Het is wederom geweldig te ervaren dat wij door de waarderingen van de gasten van Expedia voor de vijfde keer achtereen behoren tot deze wereldranglijst. Wij zijn erg verheugd met dit positieve nieuws”.

*Welkomstgeschenk*
De nog maar kort zittende general manager Gadet reageert: “Wat een fantastisch welkomstgeschenk! Dit is een bevestiging van de 'Yes I Can!' spirit van ons dynamische team. Ik kijk er naar uit om op dit succes verder te bouwen”.

~Frank Lindner~

Overig nieuws