The Grand is Leading Business Hotel

7 september 2015
The Grand is Leading Business Hotel

Tijdens de uitreiking van de World Travel Awards 2015 is "Sofitel Legend The Grand Amsterdam":http://www.hospitality-management.nl/?q=sofitel+the+grand&x=zoeken verkozen tot Netherlands' Leading Business
Hotel. Het vijfsterrenhotel in hartje Amsterdam eindigde op de eerste plek, mede dankzij de 19 bijzondere InspiredMeeting-zalen en bijbehorende conferentiefaciliteiten.

*World Travel Awards*
De jaarlijkse World Travel Awards zijn de meest prestigieuze prijzen in de reisindustrie. Dit jaar gaven meer dan 500.000 individuele stemmen van reisprofessionals en toeristen in het high-end segment de doorslag. De uitreiking vond afgelopen zaterdag plaats in Sardinië.

*Zalen*
Remco Groenhuijzen, general manager van Sofitel Legend The Grand Amsterdam: "Heel fijn om nu deze internationale award te krijgen. Dit onderschrijft onze toppositie in de luxe hotellerie in Europa. We proberen met onze zalen meer energie en flair in meetings te brengen. Bijvoorbeeld kan de verlichting, afhankelijk van de sfeer of ambience, per zaal worden ingesteld. Daarnaast beschikken we over 52 suites inclusief butlerservice, welke met name door de zakelijke gast zeer wordt gewaardeerd."

Overig nieuws