The Hague Marriott hotel opent deuren

6 januari 2016
The Hague Marriott hotel opent deuren

Na een periode van intensieve verbouwing is de rebranding van het voormalig Worldhotel Bel Air naar The Hague Marriott een feit. In
september 2015 is begonnen met een grote investering om alle faciliteiten van het hotel te upgraden. Het verbouwde hotel voldoet aan alle eisen van de huidige en toekomstige gast en de laatste Marriott standaarden. Op dit moment zijn alle publieke ruimtes en een groot deel van de kamers volledig gerenoveerd. De renovatie van de laatste kamers wordt eind maart 2016 afgerond. Vanaf dan beschikt het hotel over 306 kamers & suites, een executive lounge, fitness, 21 vergaderzalen, een restaurant, private dining faciliteiten en de Great Room lobby & bar.

~Foto: GM Vincent Pahlplatz (links) en eerste gast Dhr. De Booij~

*'Waanzinnige upgrade'*
De lobby is veranderd in een eigentijdse ruimte met losse receptiebalies en een directe connectie met de Great Room Lobby Lounge & Bar. Dit zorgt volgens het hotel voor dynamiek en internationale allure. "Niet alleen de look & feel van het product heeft een waanzinnige upgrade gekregen", benadrukt de nieuwe general manager Vincent Pahlplatz. "Er is ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit van service voor onze gasten. Zo heeft het volledige wifinetwerk een upgrade gekregen, bieden wij extra faciliteiten zoals onze executive lounge op de bovenste etage van het hotel met zeezicht en een retail shop op de begane grond voor de gast die nog snel iets nodig heeft. Daarnaast hebben we de afgelopen maanden veel tijd gespendeerd aan het trainen van onze teams om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen garanderen aan onze gasten. Dit samen met onze nieuwe faciliteiten moet ervoor zorgen dat al onze gasten kunnen genieten van een zorgeloos verblijf in The Hague Marriott."

~Christel Tuin~

Overig nieuws