The Toren beste boetiekhotel ter wereld

12 november 2012
The Toren beste boetiekhotel ter wereld

City hotel The Toren in Amsterdam is verkozen tot beste city boutique hotel ter wereld. Het hotel ontving de award tijdens de Boutique Hotel Awards Presentation Ceremony.
Het evenement vond begin november plaats in Londen. Het hotel werd erkent voor het unieke concept en stijlvolle interieur.

*Trots*
“Het is een grote eer voor The Toren om erkend te worden en onze inzet te zien worden beloond”, aldus Eric en Petra Toren, eigenaars van het hotel. “We zijn trots om deze award te mogen ontvangen als resultaat van het harde werk van ons team”.

*Uniek*
“De kamers van The Toren zijn zorgvuldig ingericht met een duidelijk gevoel voor stijl. Er wordt gespeeld met het licht, op een manier die we nog nooit gezien hebben. Onze juryleden waren onder de indruk van de ongekende kennis van het team over hun stad en de techniek die het management gebruikt om het team te trainen. De belevenis van de gast staat centraal en dat is doorgevoerd binnen het hele team”, aldus Edward Gabbai, directeur en panellid van Boutique Hotel Awards.

*Prijzenpakker*
Andere genomineerden binnen de categorie waren het Hansar Hotel in Bangkok, het Lydmar Hotel in Stockholm, The Arch in Londen en Tigerlily in Schotland. The Toren won eerder dit jaar al 2 awards van Tripadvisor, als beste hotel van Nederland en meest luxe hotel van Nederland.

~Frank Lindner~

Overig nieuws