The Vincent Hotel Group benoemt COO

6 februari 2013
The Vincent Hotel Group benoemt COO

Albert Roebersen is aangetreden als chief operating officer (COO) bij The Vincent Hotel Group (TVHG). Roebersen was voorheen jaren als corporate operations director verbonden aan Accor Hotels.
De functie van COO is in het leven geroepen vanwege de groei en uitbreiding die TVHG sinds een aantal jaar meemaakt.

*Vakman*
CEO Bart van de Kamp: “Met de komst van Albert Roebersen haalt The Vincent Hotel Group een vakman met veel operationele hotelkennis in huis. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met de 19 select service hotels die voor eind 2014 geopend zullen zijn, een belangrijke lacune in de hotelmarkt vullen. Albert zal aan het verdere succes van onze operations een geweldige bijdrage leveren.”

*Vijf hotels open*
The Vincent Hotel Group, waar onder andere Dutch Hotel Partners en TVHG Budget Group Netherlands deel van uitmaken, opende inmiddels vijf hotels van het merk Holiday Inn Express op Schiphol, in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

*Goedgevuld programma*
Dit voorjaar opent het bedrijf nog twee Holiday Inn Express hotels, in Arnhem en Rotterdam, alsmede twee hotels onder het merk Hampton by Hilton. Deze hotels komen in Amsterdam Zuidoost en op Schiphol. In de toekomst staan nog nieuwe hotels met merken van onder meer Starwood Hotels & Resorts, Marriott International, Accor Hotels en de InterContinental Hotels Group op het programma.

~Frank Lindner~

Overig nieuws