"Tijd voor gezin en vervolg in hotellerie"

7 mei 2013
"Tijd voor gezin en vervolg in hotellerie"

Jan Hein Simons vertrekt bij NH Hoteles. In een telefonische reactie aan Hospitality Management laat hij weten: "Na 21 jaar is het mooi geweest. Ik kijk met veel energie naar de dag van morgen. Ik blijf
niet hangen in de teleurstelling dat ik mijn gouden klokje niet heb gehaald. We zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan. Ik heb in die twee decennia mijn hele ziel en zaligheid in het bedrijf gestoken en heb er alles aan gedaan om NH naar voren te duwen en te sleuren."

*Snelheid*
Het vertrek van Simons kwam even abrupt als snel. Zelf zegt Simons daarover: "Als bestuurder van een NV kan het snel gaan, maar ik wist niet dat het zo snel kon gaan." Hoewel op het gebied van snelheid een gelijkenis te trekken is met de onlangs ontslagen topman bij Accor, "Denis Hennequin":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/ceo-accor-per-direct-op-non-actief-19543/, is er verder geen enkele overeenkomst te bespeuren. "Ik ben voorlopig nog verbonden aan NH en we moeten van beide kanten nog wat regels naleven. Dat hoort er nu eenmaal bij."

*Gezin*
Wat gaat de toekomst Simons brengen? "Ik weet het nog niet. Er zijn tal van ideeën en mogelijkheden die mijn pad kruisen. De mensen om mij heen waar ik mee werk, helpen me daarbij. Het is in ieder geval in de hotelbranche. Maar of het Nederland of het buitenland is, dat laat ik ook nog in het midden. Eerst ga ik flink tijd besteden aan mijn gezin. Dat is er in de afgelopen dertig jaar van carrière in de hotellerie wel eens bij ingeschoten."

~Frank Lindner~

Overig nieuws