Tivoli Hotels & Resorts viert 90-jarig bestaan met Timeless Tour en Room 90

Auteur: Redactie
Events Internationaal 3 juli 2023
Tivoli Hotels & Resorts viert 90-jarig bestaan met Timeless Tour en Room 90

Wat ooit één hotel was in Lissabon (1933), is uitgegroeid tot een collectie van hotels en resorts op bestemmingen over de hele wereld: van Portugal en Nederland tot Brazilië, van Qatar tot China, en binnenkort ook in Spanje en Italië. Tivoli is verheugd om haar 90e jubileum te vieren, gasten unieke ervaringen te bieden met blijvende herinneringen aan een relaxte levensstijl. Dit doet het merk met de introductie van De Timeless Tour en Room 90. Twee samengestelde ervaringen met de kenmerkende stijl van Tivoli. 

Timeless Tour

De Timeless Tour van Tivoli is een exclusieve en speciaal samengestelde reis van tien nachten. Ontworpen voor gasten om een reis te ervaren langs de vijfsterrenhotels van het merk in Portugal, met een combinatie van luxe, comfort en avontuur. Het voorgestelde reisplan begint in Lissabon bij Tivoli Avenida Liberdade, de geboorteplaats van het merk.


Tivoli Doelen Amsterdam

Vervolgens wordt de reis voortgezet naar Tivoli Palácio de Seteais in Sintra, en daarna naar Tivoli Carvoeiro en Tivoli Marina Vilamoura in de Algarve. De tour voert gasten exclusief langs enkele van de mooiste plekken van Portugal via de meest schilderachtige wegen. Er wordt bovendien kennis gemaakt met lokale kunst, ambachten en de typische lokale winkels. Deze reis is georganiseerd met vervoer in een vintage auto om zo de ware sfeer uit de jaren 30 te proeven.

Room 90

Room 90 biedt een hotelovernachting met een vernieuwde toegevoegde waarde voor gasten in een kamer die is ontworpen om te verrassen. Het verblijf is nu beschikbaar in Lissabon, Sintra, Carvoeiro en Vilamoura in Portugal, en in Amsterdam. Room 90 in Tivoli Palácio de Seteais omvat een verblijf van twee nachten in de Royal Suite, speciaal ingericht met zilveren stukken van het tweehonderdjarig, Portugese merk Leitão & Irmão. Het verblijf bevat tevens enkele gastronomische ervaringen van het hotel, zoals Dining Delight, Queens' Tea en een picknick in de tuinen.

In het recent geopende Tivoli Amsterdam Doelen Hotel omvat Room 90 een verblijf van twee nachten in de Rembrandt Suite, waar een exacte replica van zijn schilderij De Nachtwacht hangt. Het verblijf biedt ook een boottocht over de grachten van Amsterdam, een privé-rondleiding door de buurt van het hotel met een speciale gids, twee entreekaarten voor het Rembrandt Museum, en gastronomische ervaringen zoals theeservice en Dining Delight. 

Een jaar lang zorgen alle Tivoli hotels voor momenten ter ere van het jubileum om zo haar merkwaarden tot leven te brengen. Van concerten tot exclusief samengestelde wijn diners, en van wellness behandelingen tot lokale evenementen. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws