Tulip Inn breidt uit in Frankrijk

26 maart 2014
Tulip Inn breidt uit in Frankrijk

Onlangs is Tulip Inn Lille Grand Stade Residence geopend. Het hotel is onderdeel van de strategie van Louvre Hotels Group om voor het einde van 2015, 50 Tulip Inn hotels in Frankrijk te
openen. Tulip Inn Lille Grand Stade Residence is in 2012 gebouwd en wordt gerund door de vastgoed groep SERGIC Résidences, een nieuwe partner van Louvre Hotels Group.

*Verdere uitbreiding*
“De opening van dit hotel geeft de verdere uitbreiding van het merk Tulip Inn weer. Hoewel Tulip Inn zich al succesvol heeft bewezen in het buitenland, willen wij ons nu ook focussen op ons ‘thuisland’ Frankrijk. Tulip Inn hotels zijn zowel kwalitatief als functioneel, de accommodaties bieden dan ook een goede basis voor een prettig, ontspannen verblijf voor onze gasten”, aldus Emmanuel Ollier, directeur van Golden Tulip Frankrijk.

*Trots*
Ook Maxime Lefebvre, directeur van SERGIC Résidences is trots op de opening van Tulip Inn Lille Grand Stade Residence: “Met vestigingen in meer dan 40 landen heeft Golden Tulip Hotels Suites & Resorts een krachtige, internationale uitstraling en een uitgebreid sales netwerk. Uiteraard willen wij graag gebruik maken van deze sterke punten van Golden Tulip. Samen met Louvre Hotels Group zijn wij op dit moment aan het kijken naar mogelijkheden om onze aanwezigheid in Frankrijk verder uit te breiden.”

*Over Tulip Inn Lille Grand Stade Residence*
Tulip Inn Lille Grand Stade Residence is gelegen in de plaats Villeneuve d’Ascq, naast Lille in Frankrijk en richt zich op zowel de toeristische als zakelijke gast. Het gebouw van Tulip Inn Lille Grand Stade Residence is gecertificeerd en energiezuinig door de thermische isolatie en efficiënte inrichting (kachel, belichting en zonnepanelen). Tulip Inn Lille Grand Stade Residence telt 36 ruime, modern ingerichte kamers. Daarnaast zijn alle kamers uitgerust met gratis Wi-Fi. Het hotel is gelegen tegenover het nieuwe Lille Métropole station. Hierdoor is het hotel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast heeft het hotel een overdekte parkeergarage.

*Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip*
Met meer dan 1.100 hotels in 42 landen is Louvre Hotels Group een van de grootste internationale hotelketens. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de hospitality industrie en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 200 hotels. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Première Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (49 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe (2 hotels).

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws