Uitbreiding Hilton hotels Centraal-Europa

5 maart 2013
Uitbreiding Hilton hotels Centraal-Europa

Hilton Worldwide opent 10 nieuwe hotels in Centraal-Europa. Dit dat het hotelbedrijf middels een strategische ontwikkelingsovereenkomst met hotelspecialist Foremost Hospitality Management GmbH (Foremost).

*Mikken op middensegment*
De hotels worden toegevoegd aan de ketens uit het middensegment, Hampton by Hilton en Hilton Garden Inn, die beiden een sterke groei hebben doorgemaakt in Europa met meer dan 125 hotels in bedrijf of in ontwikkeling sinds hun introductie op het continent in 2006.

*Franchise*
Naar verwachting wordt de meerderheid van de nieuwe hotels onder de naam Hampton by Hilton. De meervoudige ontwikkelingsovereenkomst, op basis waarvan Foremost de hotels zal exploiteren via individuele franchiseovereenkomsten, zal voor een ruimer aanbod van hotels uit het middensegment in dit gebied zorgen.

*High traffic locations*
Hubert van de Loo, managing director, Foremost Hospitality: "We zijn verheugd deze strategische relatie aan te gaan met Hilton Worldwide. Hampton by Hilton is ideaal voor drukke locaties in het centrum van steden, en we kijken ernaar uit te zijner tijd nieuwe locaties te kunnen aankondigen."

~Frank Lindner~

Overig nieuws