Van der Valk Cuijk vernieuwt kamers

23 augustus 2012
Van der Valk Cuijk vernieuwt kamers

De zeventig oorspronkelijke kamers van het Van der Valk Hotel Cuijk, die veertien jaar geleden zijn gebouwd, zijn volledig opnieuw ingericht. Het thuisgevoel en duurzaamheid staan centraal.

*Feest*
Volgens sales & marketing manager Monique Bosman is dat de meest belangrijke gedachte die het hotel wil uitdragen: "Het 'je thuis voelen' geldt niet alleen voor onze kamers, maar ook voor onze zalen: ze zijn geschikt voor conferenties, voor bedrijfsbijeenkomsten, maar ook voor het feest van oma die tachtig is geworden."

*Slimme airco*
Het hotel telt in totaal 150 kamers, waarvan vijf suites. Voor de kamers die in 1998 in gebruik zijn genomen en die nu een facelift hebben gekregen, is volledige airco aangelegd via een ondergronds leidingensysteem. Het hotel beschikt over een Gouden Green Key.

*Glasvezel*
In alle zalen ligt glasvezel. "De nieuwe lichting zakenmensen wenst innovatie. Als hotel moet je daar aan voldoen en blijven informeren naar trends en wensen." Daarom ligt er in alle zalen glasvezelinternet en kan men door het hele hotel gebruik maken van gratis WiFi.

*Betrokken*
In de centrale lobby van het hotel is een VVV-agentschap gevestigd. Dit toont de verbondenheid en betrokkenheid met de regio aan.

~Frank Lindner~

Overig nieuws