Van Hessen viert feest in België

4 oktober 2013
Van Hessen viert feest in België

Van Hessen NV in Boortmeerbeek (België) bestaat op 17 oktober precies 25 jaar. Dit heugelijke feit werd afgelopen weekeinde samen met alle personeelsleden gevierd in het landelijke
Belgisch Limburg. Het weer zat ook mee; deze mooie, nazomerse dag zorgde voor een perfecte ambiance.

*Distributie*
Van Hessen NV in België draagt zorg voor de distributie van Micros & Fidelio producten in België, Luxemburg en 10 landen in West Afrika en telt een kleine 50 medewerkers.

*Voor hotels*
Integreer en automatiseer uw diensten. Bekijk op "de website":http://www.vanhessen.nl/nl/industries/hotels de software van Van Hessen voor hotelbeheer, 'self-check'-kiosken en kassasystemen.

*Over Van Hessen*
Van Hessen voorziet in een zeer uitgebreid portfolio aan producten en diensten om zo goed mogelijk te voorzien in een totaaloplossing. Hierbij horen producten zoals Micros – Indatec & Hpos² voor alles wat afrekensystemen betreft, Opera -Fidelio & Hpos ² als Hotelreserveringsmodules en Van Hessen beschikt bovendien over haar eigen Technische dienst en systeembeheerafdelingen. Onlangs kreeg Van Hessen de distributierechten van ARIANE Self-Check kiosken voor Nederland, daar waar men in België het afgelopen jaar reeds acht hotels met deze kiosken heeft geautomatiseerd.
Ariane is de meest complete check-in/check-out terminal voor hotels en biedt een antwoord op de toenemende vraag van uw gasten naar snelheid, zelfstandigheid en comfort.

"~Thijs Jacobs~":mailto:thijs.jacobs@uitgeverijps.nl

Overig nieuws